Fabric kurulu. Onu Terminal ile kurdum. Ancak Sodium'u "mods" kısmına da koymuştum. Ancak neden böyle hata veriyor?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Arkadaşlar çözüm bu:
Öncellikle hatadaki Link'e gidin, Otomatikmen dosya indirecek. Ve o "client.jar" adlı dosyayı o hatadaki gibi değiştirip o hatadaki konuma koyun. Ve sonra çalıştı!
Öncellikle hatadaki Link'e gidin, Otomatikmen dosya indirecek. Ve o "client.jar" adlı dosyayı o hatadaki gibi değiştirip o hatadaki konuma koyun. Ve sonra çalıştı!
Oyun dosyalarını değiştirecek ya. Ondan yapmam gerekli sandım.Sudo kullandığınız için sıkıntı olmuş. Her şeye sudo kullanmayın.
Twig
Yetkin
Oyunun dosyaları ev klasörünüzde.Oyun dosyalarını değiştirecek ya. Ondan yapmam gerekli sandım.
Evet. Ne demek istiyorsunuz?
Twig
Yetkin
Ev klasörünüzdeki dosyalara yetkiniz var zaten. Sudo kullanmak sıkıntıya yol açar.
Arkadaşlar çözüm bu:
javayı sudo ile çalıştırıp root kullanıcıya kurmuş olabilirsiniz, aynı zamanda sudo kullanmış olmanız bütün dosyaların izinlerini de mahvetmiş olabilir.Ben böyle yapmıştım. Sudo java -jar dosya_adı.jar.
Allah kurtarsın hocam.
Neyse çözdüm. Yukarıda yazdım.javayı sudo ile çalıştırıp root kullanıcıya kurmuş olabilirsiniz, aynı zamanda sudo kullanmış olmanız bütün dosyaların izinlerini de mahvetmiş olabilir.
Allah kurtarsın hocam.