muhammet58

Uzman
Tokat'ta yaşıyorum LGS'ye gireceğim 460 500 arası gidip gelen bir puanım var ve yaşadığım şehrin fen lisesine gitmeyi düşünüyorum. Fen liseleri ve ortamı nasıldır sizce? Fen lisesinde okuyan veya okumuş olan varsa bilgi verirse sevinirim. İyi Sosyaller.

Güzel. Benim mezun olduğum fen lisesinin ortamı güzeldi, güzel dostluklar da edindim, eğitimi de güzeldi. Tabi iyi okul var, kötü okul var. İyi fen lisesi olduğu gibi kötü fen lisesi de var illa ki. Puanınızın yettiği en iyi okula gitmeye çalışın.

Çapa Fen'den mezun olan kuzenim nefret etmişti okuldan, okulun eğitimi vs. iyi ama hizmetliler ve yurt standartları rezalet ötesi.
Puanın yetebilirse Kabataş Erkek'e yönel, çok daha iyi bir okul. Bi' tık hiyerarşi vs. sorunu var deniyor (Yurtlarda farklı illerden gelenlrden sebep deniyormuş, İstanbul Erkek'te bu durum arşa çıkmış.) ama Kabataş Erkek yani.

Bende fen lisesi mezunuyum. %1'lik dilime girmiştim yanlış hatırlamıyorsam.
Ders olarak kişinin kendinde bitiyor tamamen fen liselerindeki hocaların ekstra bir şeyi yok.
Ortam olarak çok güzel arkadaşlıklar, iyi, dürüst insanlar edindim.
Sırf bu yüzden yazılır.

Çapa Fen'den mezun olan kuzenim nefret etmişti okuldan, okulun eğitimi vs. iyi ama hizmetliler ve yurt standartları rezalet ötesi.
Puanın yetebilirse Kabataş Erkek'e yönel, çok daha iyi bir okul. Bi' tık hiyerarşi vs. sorunu var deniyor (Yurtlarda farklı illerden gelenlrden sebep deniyormuş, İstanbul Erkek'te bu durum arşa çıkmış.) Ama Kabataş Erkek yani.

Kazanırsam yazarım zaten de biraz zor gibi. Teşekkürler ayrıca hepinize.