25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Fenerbahçe - Benfica maçı hakkında düşünceleriniz neler? Maç sonucu ne olur? Ben yenebileceğimizi sanmıyorum, Benfica deplasmanda da iyi bir takım zaten. 1-2 farklı yenileceğimizi düşünüyorum.

Maç yarın saat 22:00'da.

Fişi bu maçta çekmeye çalışacağız yani en az 2 fark yapmaya çalışacağımız bir oyun oynayacağız. Mourinho'da basın toplantısında tek bu maç var mış gibi bir oyun oynayacağım dedi zaten. Sonuç kısmına gelirsek ya tarih olacağız ya tarih yazacağız. 2-0'lık bir galibiyet gözümde %40-35, 1-2 gibi yenilme ihtimali de %60-65.

@il1rian, neden beğenmediğini öğrenebilir miyim? Göztepe'ye bile berabere kalan bir Fenerbahçe var şuan. Mourinho her hafta kendisi gömüyor Fenerbahçe'yi ben bir şey demiyorum. Bende istiyorum Türk takımları Avrupa'da başarı göstersin. Ama şuan ne Galatasaray, ne Fenerbahçe hem başarı gösterecek bir oyuna veya kadroya sahip. Bu senede iki takım Avrupa'da başarısız olacak.

@il1rian, neden beğenmediğini öğrenebilir miyim? Göztepe'ye bile berabere kalan bir Fenerbahçe var şuan. Mourinho her hafta kendisi gömüyor Fenerbahçe'yi ben bir şey demiyorum. Bende istiyorum Türk takımları Avrupa'da başarı göstersin. Ama şuan ne Galatasaray, ne Fenerbahçe hem başarı gösterecek bir oyuna veya kadroya sahip. Bu senede iki takım Avrupa'da başarısız olacak.
Brezilya teror orgutu yuzunden verdik bu maci, oyuncularimiz yorgundu ayrica, hepsini gectim zaten super ligin en sikintili deplasmaniydi buradan beraberlikle ancak JOSE MOURINHO gibi bir dahi cikabilirdi.