Detaylar
Kim cevapladı?emin22
Uzman
türk hocalar buraları daha iyi biliyor umarım avrupada kupa alırızFenerbahçe, bugün teknik direktörünü seçecek. Bazı haber kaynaklarına göre İsmail Kartal ile anlaşıldığı söyleniyor.
25457
Uzman
Türk hocalar maalesef Avrupa'da başarılı değil.Türk hocalar buraları daha iyi biliyor umarım Avrupa'da kupa alırız.
İsmail Kartal olur yine yedek kadroyla çıkar UEFA maçına.
Michael Scofield
Uzman
Fenerbahçe, bugün teknik direktörünü seçecek. Bazı haber kaynaklarına göre İsmail kartal ile anlaşıldığı söyleniyor.
İsmail hoca cidden çok büyük Rossi ile neler yaptı şimdi bu oyuncularla ligin içinden geçecek.
emin22
Uzman
bilemeyiz ya aykut yarı çeyrek final oynamıştı dostum kadro iyi kupa alabiliriz bence
aynen öyle şu anki kadro aşırı iyi o zamana göreİsmail hoca cidden çok büyük Rossi ile neler yaptı şimdi bu oyuncularla ligin içinden geçecek.
sametkarakas
Yetkin
Fanatik bir Fenerbahçe'li olarak ISO kartalın şu anda gelmesini hiç istemesem de yabancı teknik direktör Türk liginde iş yapmıyor arkadaş. Ligi bilen, biraz argo bir tabirle kaşarlaşmış (İsmail kartal bu tabirin dışında) bir Türk teknik direktöre ihtiyacımız var ama bu piyasada seçenekte az. Ne olacak görelim.
25457
Uzman
Persepolis'te çok iyi işler yapamamıştı. Umarım yine 23/24 sezonundaki gibi olur.İsmail hoca cidden çok büyük Rossi ile neler yaptı şimdi bu oyuncularla ligin içinden geçecek.
Michael Scofield
Uzman
Bilemeyiz ya Aykut yarı çeyrek final oynamıştı dostum kadro iyi kupa alabiliriz bence.
Aynen öyle şu anki kadro aşırı iyi o zamana göre.
Evet işte ondan bahsediyorum adam kaliteli oyuncularla kim bilir ne yapacak.