Detaylar
Kim cevapladı?Michael Scofield
Uzman
Fenerbahçe, ederson ile anlaştı. Manchester City'den cevap bekleniyor.
İstediği oyuncuyu getirsin Livakovic'i dünya kupasında görmüştük iyi kaleci olduğunu Fenerbahçe'ye gelince o performansını gösteremedi.
25457
Uzman
İstediği oyuncuyu getirsin Livakovic'i dünya kupasında görmüştük iyi kaleci olduğunu Fenerbahçe'ye gelince o performansını gösteremedi.
Livakovic bizim ligimizde Trabzonspor maçından beri oynamak istemiyor diye biliyorum. Psikolojik etkilenmiş olabilir.
Livakovic gibi bir kaleciyi çöp haline getiren bir takımdan ne bekliyorsunuz ki? Mis gibi gencecik kaleci aldılar, olmadı. Şimdi sırf Galatasaray ilgilendi diye kolsuz Ederson'u alıyorsunuz. sauhaudhuahsfduhasd. Bize de ya Donnarumma ya da Lammens kaldı ne yazık ki. 
Michael Scofield
Uzman
Dediğinde mantıklı ülkemizde ligin ve taraftarın durumu belli oyuncular etkileniyor.Livakovic bizim ligimizde Trabzonspor maçından beri oynamak istemiyor diye biliyorum. Psikolojik etkilenmiş olabilir.
25457
Uzman
Ederson'a kolsuz demek ayıp olur. Ederson transfer olursa Donnarumma Manchester City'e gider. Galatasaray kaleci alırsa Lammens olabilir.Livakovic gibi bir kaleciyi çöp haline getiren bir takımdan ne bekliyorsunuz ki? Mis gibi gencecik kaleci aldılar, olmadı. Şimdi sırf Galatasaray ilgilendi diye kolsuz Ederson'u alıyorsunuz. sauhaudhuahsfduhasd. Bize de ya Donnarumma ya da Lammens kaldı ne yazık ki.![]()
Ederson'a kolsuz demek ayıp olur. Ederson transfer olursa Donnarumma Manchester City'e gider. Galatasaray kaleci alırsa Lammens olabilir.
Valla bilmiyorum bizimkiler değişik bir formül üzerinde çalışıyormuş. Yarın Donnarumma haberini duyabiliriz.
Kolsuz derken şimdi o herif ayağı ile ünlü. Elleri ne yazık ki ayakları kadar iyi değil.