Frankfurt'tan boş topçu çıkmaz. Henüz skills yazıp izlemedim ama Keremden iyidir kesin :hehehe:

Jovic ve Haller'den itibaren sattigi tum topculara hicbiri maliyetinin karsiligini veremedi. Tam tersi Frankfurt'dan topcu alinmamasi gerektigini dusunuyorum. Belli bir sistem icerisinde var olabilen topcular o sistemden cikinca cokuyor.

Jovic ve Haller'den itibaren sattigi tum topculara hicbiri maliyetinin karsiligini veremedi. Tam tersi Frankfurt'dan topcu alinmamasi gerektigini dusunuyorum. Belli bir sistem icerisinde var olabilen topcular o sistemden cikinca cokuyor.
Sattıkları oyuncuların daha sonrasında ne performans verdiğini takip etmedim açıkçası. Her transfer sezonunda 2-3 tane büyük satışları var. Avrupa'daki dev kulüpler bir şey bilmiyorlar mı ki buradan oyuncu alıyorlar? Sizin iddianıza göre Frankfurt bir ilüzyon takımı. Aldanmamak mı gerekir diyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı istisnalar dışında alınmaz. İstisnalardan biri Can Uzun. Milli takımda sağlam oynuyor.

Sizin iddianıza göre Frankfurt bir ilizyon takımı. Aldanmamak mı gerekir diyorsunuz ?
Frankfurt = Sporting Lizbon.
İki kulüpten de oyuncu alınmaz. Şişirdikleri Gyökeres Arsenal'de ne halde biliyoruz. Gyökeres birde tutmuş hali. Tutmamış olarak Suarez var. Dünya kupasında attığı gol sayısı 3'ü geçmiyor. İki takımda iyi dolduruyor arkaları. Bunlarda çok iyi oynuyormuş gibi gözüküyor.