Detaylar
Kim cevapladı?Görkem Say
Üstün
Adamlar Salah konusu açarken bizim Joey Veerman hakkında konuşmamız biraz üzücü ya. Daha iyi isimler görmek istiyor bu gözler.
Salah konusunun falan acildigi yok Salah gibi bir adamin buraya gelmesi mantikli mi? GS medyasinin gazina gelmeyin. Isim transfer eden degil kilit noktalari tamamlayan takim olur. Veerman olur olmaz orasi ayri ama profil olarak tam bizim eksigimiz olan topcu.
FearcaN
Uzman
Salah konusunun falan acildigi yok salah gibi bir adamin buraya gelmesi mantikli mi? GS medyasinin gazina gelmeyin. Isim transfer eden degil kilit noktalari tamamlayan takim olur. Veerman olur olmaz orasi ayri ama profil olarak tam bizim eksigimiz olan topcu.
En son Osimhen, İcardi ve niceleri için de aynıları söyleniyordu belli olmaz hocam ama Salah'ta Türkiye'ye gelmez Arap takımları kapısında yatar yedirmezler.
Görkem Say
Üstün
En son Osimhen, İcardi ve niceleri için de aynıları söyleniyordu belli olmaz hocam ama Salah'ta Türkiye'ye gelmez Arap takımları kapısında yatar yedirmezler.Veerman'a gelecek olursak tam Fenerbahçe'nin ihtiyacı olan genç, bilekleri sağlam ve kilit pasları muhteşem olan bir oyuncu 30M euro civarı serbest kalma maddesi var diye biliyorum. Hak ediyor o paraları gelirse bilemeyiz ama çok iyi bir performans vereceğini düşünüyorum.
Osimhen ile Salah bir degil. Icardi'yi bu kategoriye sokmuyorum bile bu lige ikisinden de buyuk topcular geldi. Salah cok ayri bir kategori. Salah ben bugun gidiyorum dese minimum odeyecegin bonservis 50-60, maasi desen en kotu 20 net cebine girmesi lazim. Bunu "legal" yollardan hicbir Turk kulubu odeyemez. Illegal yollardan odeyen de bir ikincisine bu paralari veremez. Kaldi ki Salah'a talip cok cikar Avrupadan'da. Adam Avrupa'da devam etmeyecekse de Arabistan'da Ronaldo'dan sonra en buyuk parayi alir buyuk ihtimalle.
Bunu "legal" yollardan hiçbir Türk kulubu odeyemez.
"Legal"
Veerman deyince aklıma bilek, kabiliyet ve dayanıklılık geldi.