Fenerbahçe Robert Lewandowski'nin durumunu sordu. Robert Lewandowski'nin menajeri ise iyi olduğunu dile getirdi.
Yağız Sabuncuoğlu transfer konularında en güvenilir kişilerden birisi, yalan haberi çıkmaz. Ayrıca şu an 37 yaşında adam, gayet normal gelmesi. 1+1 yıllık falan kontrat verirler, gelir.

Yağız Sabuncuoğlu transfer konularında en güvenilir kişilerden birisi, yalan haberi çıkmaz. Ayrıca şu an 38 yaşında adam, gayet normal gelmesi.
Hocam bilmiyorum bu tarz adamlar çok yediremezler Türk kulüplerine gelmeyi. Tahminimce Messi gibi takılır veya İtalya tarafına gidebilir.

Hocam bilmiyorum bu tarz adamlar çok yediremezler Türk kulüplerine gelmeyi. Tahminimce Messi gibi takılır veya İtalya tarafına gidebilir.
Burada alacağı maaş, İtalya'dan vs. çok daha fazla olur. O yüzden tercih gayet olası. Ki koskoca Osimhen şu yaşında gelmiş, 38'inden gün almış adam da gelir. Ki Dzeko falan geldi.

Yağız Sabuncuoğlu ve Ertan Süzgün gibi muhabirlerin haberleri öyle Fanatik, zart zurt gazetesi gibi ardından sallama haberlere benzemez.

Burada alacağı maaş, İtalya'dan vs. çok daha fazla olur. O yüzden tercih gayet olası. Ki koskoca Osimhen şu yaşında gelmiş, 38'inden gün almış adam da gelir. Ki Dzeko falan geldi.

Yağız Sabuncuoğlu ve Ertan Süzgün gibi muhabirlerin haberleri öyle Fanatik, zart zurt gazetesi gibi ardından sallama haberlere benzemez.
Aslında o bakımdan doğrusunuz ancak ben beklenen performansı verebileceğini düşünmüyorum. Çünkü izlediğim kadarıyla Lewandowski gibi bir adam almak ile iş çok bitmiyor. Süper Lig bakımından iyi iş yapabilir fakat bu adamlar daha çok paslarla iş döndüren adamlar. Adama Raphinha açınca ortayı tabi gol atabiliyor. Ancak İrfan o ortayı açarsa iş değişebilir. Avrupa tarafında çok etkili olacağını zannetmiyorum. Bizim ligimizde goller daha çok kontra pozisyonlarından dönüyor. O nedenle Club Brugge takımının forveti gibi bir forvet bence hem Galatasaray hem de Fenerbahçe için daha mantıklı bir seçim olacak.

Yağız Sabuncuoğlu transfer konularında en güvenilir kişilerden birisi, yalan haberi çıkmaz. Ayrıca şu an 37 yaşında adam, gayet normal gelmesi. 1+1 yıllık falan kontrat verirler, gelir.

Bence fener şampiyonlar ligine giderse gelme ihtimali yüksek. Yoksa takmıyacağını düşünüyorum.

Asensio, Ederson, Osimhen, Sane geldiyse bu adam neden gelmesin? Diğerlerinden daha yaşlı zaten.
Yukarıda da bahsettiğim gibi adamın kariyeri çok sağlam hocam. Bana şahsen önceki Barcelona ve Bayern santrforları gibi geliyor. Türkiye kadrosu evet sağlam ancak şampiyonlar liginde iş yapmaz. Keza eğer ki güzel kanat transferleri olursa ne âla. Gelmesi rekabeti de arttırır keyifli maçlar izleriz.