Evet bugün yapılan resmi açıklamaya göre Jose Mourinho ile yollar ayrıldı. Ben bu kadar kötü bir planlama görmedim. Lig başlıyor, transferler yapıldı. Yani yönetiminde istifa etmesi gerekliydi.
Detaylar
Kim cevapladı?Görkem Say
Üstün
Dogru karar. Bu yonetimin hoca secebilme becerisi yok cunku. 7 yilda secebildikleri iki duzgun hoca vardi birisi Ismail Kartal ki onu da mecburiyetten seciyorlardi digeri de Jesus. Eylul'de de secim var orada da yonetimin gitmesi dilegiyle.
Tazminatı ile bizim ekonomi düzelir muhtemelen.
- Makaleler
- 4
Galatasaraylıyım ancak Fenerbahçe bu duruma düştükten sonra Galatasaray maçı izlemeyi de bıraktım. Her oluşumun, ihtişamını koruması için bir çekişmeye ihtiyacı var. Umarım çok daha iyi yerlere gelirler, Türkiye’de de, Avrupa’da da güzel bir temsilcimiz olur.
Fenerbahçe yoksa Galatasaray yok, Galatasaray yoksa Fenerbahçe yok. Böyle bir bağ var.Galatasaraylıyım ancak Fenerbahçe bu duruma düştükten sonra Galatasaray maçı izlemeyi de bıraktım. Her oluşumun, ihtişamını koruması için bir çekişmeye ihtiyacı var. Umarım çok daha iyi yerlere gelirler, Türkiye’de de, Avrupa’da da güzel bir temsilcimiz olur.
Eyvah! Ali Bey'i de kaybedersek hapı yuttuk.
Görkem Say
Üstün
Ali Koc icin cerez parasidir muhtemelen.
Adam 8 senede yediği hocalar listesine dünyanın en popüler teknik direktörünü ekledi, bundan daha üst bir seviye yok