Topa ayakla vurma mesafesine kafasını sokuyor adam faul bile değil. Orası ayak mesafesi kafanı sokuyorsan risk alıyorsun demektir. O zaman her maç bir oyuncu şutun önüne kafasını soksun kırmızı yedirsin. Asensio normal ayak mesafesinde topa vuruyor ve adamı görmüyor bile. Nasıl ayağı çok kaldırınca kafa vurma mesafesine girmiş oluyorsun burada da kafanı çok indirirsen ayak mesafesine sokarsın.

GS'li bir şey yapıyorsa mübahtır, sevaptır, hayırlara vesiledir. GS'nin şampiyonluğu için adam mı ölmesi lazım öldürelim abi. Mübahtır. Bunlara laf anlatmak zor. Oyuncuyu tahrik edip, sinirlendiriyormuş. Hakkıdır saldırabilir. O zaman ben de beni rahatsız edeni çekip, saldırayım. Rahatsız etti ne de olsa beni.

Sene başı Duran oyuncuya sinirlenip vurunca bunlar laf söylüyordu. Gelinen noktada Osimhen'in bu hareketleri yapma sebebi rakibi ve rakibin kart görmesi lazım-mış-mış.
Hocam Osimhen sert bir oyuncu çoğu maçta da görüyoruz, şiddetli fauller yaptığı pozisyonlar var (örnek olarak bugünkü maç ve Beşiktaş maçındaki pozisyonu) öncesinde kendisine faul yapıldığı için yapıyor. Bugünkü sorun ise maçta iki oyuncuyada kart çıkması gerekirken sadece Osimhen'e kart verdi o pozisyonda. Osimhen'in bugünkü maç dışında toplam daha fazla sarı kartının olması gerektiği de zaten belli oluyor.