Detaylar
Kim cevapladı?NightMare_TR
Çalışkan
Bir Fenerbahçeli olarak gelmesini kesinlikle istemiyorum. Başka oyuncu kalmamış gibi GS'li oyuncuyu istemek... Ali Koç İstifa.
Abi şu kutuplaştırıcı cümleler gerçekten mantıksız. Oyuncu takıma fayda sağlayacaksa hangi takımdan geldiği önemli olmamalı bence. GS ve BJK sadece rakibimiz, düşmanımız değil.
@NightMare_TR
@NightMare_TR
NightMare_TR
Çalışkan
Orası öyle ama gidipte onlar yanlış yolda falan gibisinden laf atmak kabul edilemez.Abi şu kutuplaştırıcı cümleler gerçekten mantıksız. Oyuncu takıma fayda sağlayacaksa hangi takımdan geldiği önemli olmamalı bence. GS ve BJK sadece rakibimiz, düşmanımız değil.
@NightMare_TR
Blackraven
Üstün
FB zaten rakip takımın yıldızlarını almaması ile ünlü bir kulüptür. 3 gün sonra Feyenoord ile ŞL elemesi maçın var teknik direktörün direkt o maçta oynatacağı hazır bir solbek istiyor. İsmi geçen bütün yabancı A seviye futbolcular transfer sezonunun sonuna kadar bekleyip başka bir teklif gelmezse geleceğini söylüyorlar, işi ağırdan alıyorlar. Diyorsanız ki ben dik başlıyım ŞL'den elenelim önemli değil Kerem alınmasın ama geçen sezon 59 maç 18 gol 16 assist ki 12 ŞL maçında 4 gol 1 assist yapmış senin takımında eksik oyun hız, pres konusunda çok iyi olan üstelik de yerli kontenjanından olan bir oyuncuyu istememek bence saçmalıktan da öte bir hareket. Ayrıca yarın ŞL play-off çekilişi olacak Benfica'nın rakibimiz olma ihtimali %50 yani adamların sol kanadını da almış olacaksın. Bal ile kaymak resmen.
Rezillik, geldiği gibi ''camiasız kalır'' sözü gerçekleşmiş olur. Kimse istemiyor bu herifi, yüzsüzün tekidir gelirse.
Galatasaray'ın eski futbolcusu olduğu için demiyorum, zamanında Fenerbahçe'ye küfür eden bir futbolcuyu taraftar sahiplenmez. İlk mağlubiyetimizde Galatasaray'da olduğu gibi günah keçisi seçilecek, her kaçırdığı pozisyonda ağır linçlenecek. Sonucunda ise destek göremediği bir kulüpte oynadığı için tamamen rezil olacak.
Galatasaray'ın eski futbolcusu olduğu için demiyorum, zamanında Fenerbahçe'ye küfür eden bir futbolcuyu taraftar sahiplenmez. İlk mağlubiyetimizde Galatasaray'da olduğu gibi günah keçisi seçilecek, her kaçırdığı pozisyonda ağır linçlenecek. Sonucunda ise destek göremediği bir kulüpte oynadığı için tamamen rezil olacak.
Belli olmaz, Emre Belözoğlu ve Mehmet Topal gibi eskiden Galatasaray'da oynayıp sonra Fenerbahçe'ye gelip değer görmüş örnekler var.Rezillik, geldiği gibi ''camiasız kalır'' sözü gerçekleşmiş olur. Kimse istemiyor bu herifi, yüzsüzün tekidir gelirse.