Detaylar
Kim cevapladı?Şampiyon olmazsak çok büyük zarardayım arkadaşlarla milyon tane şampiyonluk iddiasına girdim, geçen sene de batmıştım bu sene de final aynı olacak gibi.
Geçen dönemin başıyla bu dönemin başı aynı şey oldu, fener şampiyon diye manipüle ettim arkadaşları. Fakat aynı şey oluyor.
Mourinho gelecek Fener'in yenilmezlik serisi başlayacak. Ali başkana güvenin renkdaşlar.
- Makaleler
- 1
Galatasaray Karagümrük'e 9 atınca kağıdı yırtma şekli.
- Makaleler
- 24
NSS roportaj.
- Makaleler
- 1
En iyisi Beşiktaşlı olmak, son haftada şampiyonluk gitti derdim yok.
- Makaleler
- 1
Bu arada işin şakasını bir tarafa bırakırsak cidden çok güzel bir sezondu. Hatalar oldu tabii hakem hataları hep var yani ligimizde yapacak bir şey yok. Çok çekişmeliydi şu son birkaç haftaya kadar ligi kimin kazanacağı doğru dürüst belli değildi. Tüm Fenerbahçeli arkadaşları tebrik ediyorum çok güzel mücadeleydi.
Elma ısıran 49
Üstün
Derbiyi merakla beklemekteyim. Herkes Fenerbahçe çok kötü oynuyor, Galatasaray’ın karşısına üstelik de kendi evinde nasıl çıkacak diyor ama Galatasaray Fenerbahçe derbileri her zaman farklıdır. Her zaman bu maçlarda ne kadar kötü bir sezon geçirirsen geçir farklı bir ruh gelir. Çok heyecanlıyım.Bu arada işin şakasını bir tarafa bırakırsak cidden çok güzel bir sezondu. Hatalar oldu tabii hakem hataları hep var yani ligimizde yapacak bir şey yok. Çok çekişmeliydi şu son birkaç haftaya kadar ligi kimin kazanacağı doğru dürüst belli değildi. Tüm Fenerbahçeli arkadaşları tebrik ediyorum çok güzel mücadeleydi.