Detaylar
Kim cevapladı?Görkem Say
Üstün
Ligde her ne kadar sallanti yasamis olsalar da orada da toparliyorlar. Avrupa Ligi'ndeki gelebilecek en guclu 5-6 takimdan birisiydi. Kotu oldu diyemem yine de gecersek odagi Avrupa'ya iyiden iyiye cevirebiliriz sonraki tur daha kolay olacak. Gecemezsek de tum odagi lige veririz.
SF26
Üstün
Viktoria Plzen-Nott'm Forest ikilisinde Nott'm Forest çeken Fener şanssızlığı mı diyelim yoksa kolay rakip rehavetine kapılmamak için zor olan rakibi çeken Fener âlimliği mi diyelim bilemedik ki.
Sye
Uzman
Son dediğin çok mantıklı geldi. Süper Kupa sonrası takımda bir şımarma var, kendilerine gelsinler.Viktoria Plzen-Nott'm Forest ikilisinde Nott'm Forest çeken Fener şanssızlığı mı diyelim yoksa kolay rakip rehavetine kapılmamak için zor olan rakibi çeken Fener âlimliği mi diyelim bilemedik ki.
Forest bence sıkıntı bir takım, gönül Plzen'i isterdi ama elenirsek de lige odaklanma konusunda o kadar üzülmem. Fenerbahçe'nin benim görüşümde asıl önceliği şampiyonluk kupası değil Şampiyonlar Ligine katılım olmalı gibi. Zaten birbiri ile bağlantılı şeyler ama oyuncu ikna etme konusunda UCL inanılmaz büyük bir faktör.
SF26
Üstün
Plzen'in gelmemesi daha hayırlı oldu emin olun, bu şımarıklığın üstüne Plzen gibi nispeten kolay gözüken takımla oynamanın vereceği rehavetle Plzen'e elenirdi Fener.Son dediğin çok mantıklı geldi. Süper Kupa sonrası takımda bir şımarma var, kendilerine gelsinler.
Forest bence sıkıntı bir takım, gönül Plzen'i isterdi ama elenirsek de lige odaklanma konusunda o kadar üzülmem. Fenerbahçe'nin benim görüşümde asıl önceliği şampiyonluk kupası değil Şampiyonlar Ligine katılım olmalı gibi. Zaten birbiri ile bağlantılı şeyler ama oyuncu ikna etme konusunda UCL inanılmaz büyük bir faktör.
- Makaleler
- 62
İki tahminim de tuttu. Fenerbahçe'ye Nottingham Forest, Galatasaray'a Juventus gelir diyordum. Öyle oldu.
SF26
Üstün
Bi' kupon at hemen yatıralım parayı, bu hızla hemen köşeyi dönerizİki tahminim de tuttu. Fenerbahçe'ye Nottingham Forest, Galatasaray'a Juventus gelir diyordum. Öyle oldu.
Alessandro Del Piero
Başarılı
Viktoria Plzen-Nott'm Forest ikilisinde Nott'm Forest çeken Fener şanssızlığı mı diyelim yoksa kolay rakip rehavetine kapılmamak için zor olan rakibi çeken Fener âlimliği mi diyelim bilemedik ki.
Dünkü maçı yenseydi aslında böyle olmazdı. Fener bahtsızlığı diyebiliriz buna.
SF26
Üstün
Yense daha kötüydü ama, bakmamışsın sanırım turu geçince gelecek rakiplere.Dünkü maçı yenseydi aslında böyle olmazdı. Fener bahtsızlığı diyebiliriz buna.