Aeronight

Üstün
Makaleler
61
Yer
Noxus
Merhaba. Gram anlamam futboldan, dolayısıyla takım da tutmam. Arkadaşlarımın hepsi Galatasaraylı. Dün sanırım 5. yıldızı almışlar. BPT de haber geçmiş '5. yıldızı takan ilk takım' diye.

Bu Fenerbahçe'nin formalarında 5 yıldız vardı. Ali Koç iki al ver yapıp yıldız mı taktı? Taktıysa TFF buna neden izin verdi? Fenerbahçe'nin en son şampiyonluğunun üstünden galiba 12 yıl geçmiş yine BPT'de gördüm. 12 yıldır şampiyon olamıyorlarsa, hadi 3. yıldızı aldılar, dördüncü ve beşinciyi ne ara aldılar?

1747679579275.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Gram anlamam futboldan, dolayısıyla takım da tutmam. Arkadaşlarımın hepsi Galatasaray'lı. Dün sanırım 5. yıldızı almışlar. Bpt de haber geçmiş '5. yıldızı takan ilk takım' diye.

Bu Fenerbahçe'nin formalarında 5 yıldız vardı. Ali koç iki al ver yapıp yıldız mı taktı? Taktıysa TFF buna neden izin verdi? Fenerbahçe'nin en son şampiyonluğunun üstünden galiba 12 yıl geçmiş yine Bpt'de gördüm. 12 yıldır şampiyon olamıyorlarsa, hadi 3. yıldızı aldılar, dördüncü ve beşinciyi ne ara aldılar?

Eki Görüntüle 149261

1959 öncesi şampiyonluklar sayıldığından dolayı.

Baktılar 12 yıl şampiyon olamadılar, milattan önceki şampiyonlukları konuştular. Hadi onu da geçtim 5. yıldızı alıp sahalara yıldızsız formalarla çıktılar. Akıl karı değil. Bu dediklerime objektif bakamayacak birisi mesajı alıntılamasın.

Aslında 5 yıldızımız yok. Bu konuda bir başvuru yapıldı fakat henüz bir onay gelmediğinden dolayı an itibariyle 5. yıldıza sahip olan tek takım Galatasaray.

Merhaba. Gram anlamam futboldan, dolayısıyla takım da tutmam. Arkadaşlarımın hepsi Galatasaraylı. Dün sanırım 5. yıldızı almışlar. BPT de haber geçmiş '5. yıldızı takan ilk takım' diye.

Bu Fenerbahçe'nin formalarında 5 yıldız vardı. Ali Koç iki al ver yapıp yıldız mı taktı? Taktıysa TFF buna neden izin verdi? Fenerbahçe'nin en son şampiyonluğunun üstünden galiba 12 yıl geçmiş yine BPT'de gördüm. 12 yıldır şampiyon olamıyorlarsa, hadi 3. yıldızı aldılar, dördüncü ve beşinciyi ne ara aldılar?

Eki Görüntüle 149261

TFF verdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında 5 yıldızımız yok. Bu konuda bir başvuru yapıldı fakat henüz bir onay gelmediğinden dolayı an itibariyle 5. yıldıza sahip olan tek takım Galatasaray.
Anladım. 2019 İstanbul seçimlerine benzemiş. Ampüller billboardları ele geçirmişti kazandık diye.

Süper Lig 1959'da kuruldu, bundan önce 6-7 takımlı bölgesel ligler vardı. Yani kulübün hakkı yenmedi.
Süper Lig baz alınıyorsa katılıyorum, hakkı yenmemiş.