belfort 394
Becerikli
2 kere seçim kaybetmesine rağmen 3. kez aday olan Aziz Yıldırım nedir peki?Taraftar istemediğini belirtiyor. Eğer yüzsüz değilse gelmez.
2 kere seçim kaybetmesine rağmen 3. kez aday olan Aziz Yıldırım nedir peki?Taraftar istemediğini belirtiyor. Eğer yüzsüz değilse gelmez.
Ne hikmetse sizden duyuyorum bu açıklamaları. Bu zamana kadar kimsenin böyle bir şeyin yalan olduğunu belirtmedi.
Yalan olsa zaten seçimi kaybetmez miydi mantıklı düşünürsek?
Bu yalanı ortaya çıkarmak için elinden geleni yapmaz mıydı safi? Yapardı. Ama bakıyorum bir şey yapmadı. Üstüne 2000 oy fark yedi. Zaten 20 yıldır SL görmüyoruz rezil kadro diyorsun hala.
Bu zamana kadar da rezildi şimdi de rezil olsa bir şey olmaz. Sizi çok sevdiğiniz kupasızlık için yemin etmiş başkan adaylarınızla baş başa bırakıyorum. Elbet bir gün anlayacaksınızdır diye ümit ediyorum.
'Baba gel evlatların üşüyor' deyip gelen Aziz Yıldırımı diyorsan cesarettir. Büyük bir risk almış bir adam. Ya efsane, ya kestane olacak.2 kere seçim kaybetmesine rağmen 3. kez aday olan Aziz Yıldırım nedir peki?
Bunu demek tamamen objektiflik dışıdır. Hakan Safi'ye de oy veren 10 bine yakın kişi vardı. Aziz Yıldırım'a madem yalvardılar neden 2024'de seçim kaybetti? Objektif olun, ne doğruysa onu konuşun. Taraf tutarak konuşacaksak Aziz Yıldırım tarihin en kötü başkanı çıkar.'Baba gel evlatların üşüyor' deyip gelen Aziz Yıldırımı diyorsan cesarettir. Büyük bir risk almış bir adam. Ya efsane, ya kestane olacak.
Şu yazıyı okuyana kadar gayet ciddiye alıyordum. Bunu gördüm, tüm ciddilik gitti. Doğru diyorsun, Galatasaray'a 5. yıldızı taktırıp üstüne 7 yılda 1 kupa alan, Mourinho'yu bitiren kişi de Aziz Yıldırım. Tebrik ederim.Kupasızlık yemini eden kişi haciz. 20 yıl başkanlık yapmış 10 GS, 4 BJK 1 Bursa şampiyonluğu var. Türkiye kupası ve süper kupadaki rezaletlerini de unutmamak gerekir. Haciz kulübün parasını sonuna kadar yiyerek 2-3 başarı kazanmış birisidir. Bu sene peşine teneke takılarak yollanacak.
Evet tarihin en kötü başkanı olduğu için Mourinho ile şampiyon olamadı değil mi?Bunu demek tamamen objektiflik dışıdır. Hakan Safi'ye de oy veren 10 bine yakın kişi vardı. Aziz Yıldırım'a madem yalvardılar neden 2024'de seçim kaybetti? Objektif olun, ne doğruysa onu konuşun. Taraf tutarak konuşacaksak Aziz Yıldırım tarihin en kötü başkanı çıkar.
Mourinho gittiği her takımı şampiyon yapmış gibi konuşmak akıl tutulması. Fenerbahçe'den sonra gittiği Benfica'yı ligde 3. yapmış adamla neden şampiyon olunamamış acaba?Evet tarihin en kötü başkanı olduğu için Mourinho ile şampiyon olamadı değil mi?
Şu yazıyı okuyana kadar gayet ciddiye alıyordum. Bunu gördüm, tüm ciddilik gitti. Doğru diyorsun, Galatasaray'a 5. yıldızı taktırıp üstüne 7 yılda 1 kupa alan, Mourinho'yu bitiren kişi de Aziz Yıldırım. Tebrik ederim.
Aziz Yıldırım geldiğinde Fenerbahçe şampiyonluk sayısı->13GS'ye 4. yıldızı kim taktırdı hacım? Dün mü futbol izlemeye başladınız hayırdır? Aciz 20 yıl başkanlık yapmış 10 sene GS 4 sene BJK 1 sene Bursa şampiyon olmuş diyorum matematiksel gerçekler bunlar sen gelmiş çok iyi diyorsunkendi döneminde bile GS daha çok şampiyon olmuş. Üstelik borçsuz aldığı kulübünü 600m€ net borç ile bırakıp gitmiş. Kendisinden gelen yönetim yıllarca bununla uğraşıp borçları eritmiş. Bunların hiçbirini hesaba katmadan yorum yapmak çok kolay değil mi?
Hacım fazla konuşmaya gerek yok sene sonu sana bunu hatırlatacağım o zaman görüşlerini alırım. Aciz dönemini kendin yaşamadığın için bu adamın ne kadar kötü niyetli bir insan olduğunu bilmiyorsun. 2 hafta sonra görmeye başlayacaksın.
Edit: 3. yıldızı da Haciz döneminde taktı GS.
Ben şampiyonluk hakkında konuşmuyorum nereden çıkardın onu tam olarak? Adamın başarılarına aç bak. Sonra gel Fenerbahçe de yaptığı rezilliğe bak. Sence Ali Koç gibi rahat biri yerine başka biri olsa böyle başarısız olur muydu?Mourinho gittiği her takımı şampiyon yapmış gibi konuşmak akıl tutulması. Fenerbahçe'den sonra gittiği Benfica'yı ligde 3. yapmış adamla neden şampiyon olunamamış acaba?
Aziz Yıldırım geldiğinde Fenerbahçe şampiyonluk sayısı->13
Gittiğinde peki? 19.
Diğer başkan Ali koç geldiğinde kaç şampiyonluk vardı? 19.
Gittiğinde peki? 19.
Daha dün izleyen ben değil sen gibisin. Ciddiye alamayacak kadar komiksiniz gerçekten. Hayatınızın geri kalanında başarılar. Umarım bir gün futbol izler, saçma sapan X ağızlarını bırakısınız.