- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Görkem Say
Üstün
Bu haber ortaya ciktigi ilk gun de soylemistim Fenerbahce'li olarak utaniyorum açıkçası. Para icin Fenerbahce bu hallere dusurulecek takim degildir. Fenerbahce her zaman Atatürk'un yolunda Cumhuriyet'i temsil etmeyi amaclar. Yillarca sampiyon olamayalim ama bu yoldan sasmayalim. Ali Koc en sonunda bunu yapti bu takima.
Son düzenleyen: Moderatör:
SF26
Üstün
Bu haber ortaya ciktigi ilk gun de soylemistim Fenerbahce'li olarak utaniyorum açıkçası. Para icin Fenerbahce bu hallere dusurulecek takim degildir. Fenerbahce her zaman Atatürk'un yolunda Cumhuriyet'i temsil etmeyi amaclar. Yillarca sampiyon olamayalim ama bu yoldan sasmayalim. Ali Koc en sonunda bunu yapti bu takima.
Para için değil, sözde çözüm süreci için olanlar bu.
Görkem Say
Üstün
Para için değil, sözde çözüm süreci için olanlar bu.
Su an lig iki takim arasinda geciyor. Iki takim birbirinin onune gecip daha fazla harcayabilmek icin ellerinden gelen her seyi yapiyor, buna yasal olmayan yollar da dahil. Ali Koc da gitmemek icin artik ne varsa yapacak kivama geldi. Fenerbahce taraftari bu tarz seylere alet olmaz. 3 temmuzdan once de olmadi sonra da.
Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Bu haber ortaya ciktigi ilk gun de soylemistim Fenerbahce'li olarak utaniyorum açıkçası. Para icin fenerbahce bu hallere dusurulecek takim degildir. Fenerbahce her zaman Atatürk'un yolunda Cumhuriyet'i temsil etmeyi amaclar. Yillarca sampiyon olamayalim ama bu yoldan sasmayalim. Ali koc en sonunda bunu ya yapti bu takima.
Ali Koç'un Atatürk üzerinden geçinip gerçekte ne olduğu ortaya çıktı. Malum kişilerle buluştu, forma falan verdi o zamandan başladı.
Webcam Kullanan İnsan
Yetkin
- Makaleler
- 1
Galatasaray'a fetocu diyenler utanır mı? 
Görkem Say
Üstün
Ali Koç'un Atatürk üzerinden geçinip gerçekte ne olduğu ortaya çıktı. Malum kişilerle buluştu, forma falan verdi o zamandan başladı.
Malum kisilerle bulusup forma vermekte sakinca yok. Ali Koc oyle veya boyle bu ulkenin ekonomisinin yuzde 10'u yani muhatap olmak zorunda. Hukumet ile tek basina savasacak hali yok. Forma da verir poz da verir ama bu baska bir sey.
Görkem Say
Üstün
Biraz abartmışsınız. Adam ülkeyi bölmedi, altı üstü Türkiye'li dedi. Ne desin, uzaylı mı desin? Ben de Türk ve Türkiyeliyim. Ne var bunda?
Bu propaganda uzun zamandir yapiliyor. Kimse Almanlara Almanyali, Yunanlara Yunanistanli, Ingilizlere Ingiltereli demiyor ama ne hikmetse konu Turk'e gelince Turkiyeli oluyor. Sosyal medyada da belli basli kisilerle bu propaganda yapiliyor yillardir. Turk kimligi yikilmak isteniyor.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.