Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Malum kisilerle bulusup forma vermekte sakinca yok. Ali koc oyle veya boyle bu ulkenin ekonomisinin yuzde 10'u yani muhatap olmak zorunda. Hükumet ile tek basina savasıcak hali yok. Forma da verir poz da verir ama bu baska bir şey.

Yani demek istediğim öyle başladı. Cevizoğlu da NTV'ye farklı görüşte birisi olarak çıkıyordu. Sonra övmelere başladı, en sonunda da döndü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu haber ortaya ciktigi ilk gun de soylemistim Fenerbahce'li olarak utaniyorum açıkçası. Para icin Fenerbahce bu hallere dusurulecek takim degildir. Fenerbahce her zaman Atatürk'un yolunda Cumhuriyet'i temsil etmeyi amaclar. Yillarca sampiyon olamayalim ama bu yoldan sasmayalim. Ali Koc en sonunda bunu yapti bu takima.

Vallahi hocam Galatasaraylıyım, her ne kadar inanırsınız bilmem ama olabildiğince objektif biriyimdir, fanatik değilimdir. Aziz Yıldırım'dan başkanlığı aldığında sevinmiştim, ATATÜRKÇÜ, mafya değil ülkemizin markası, açıklamaları da bir Galatasaraylı olarak bütünleştirici tavırlardaydı. Sistemin çürümüşlüğünü, futbolun geldiği noktayı çok güzel bir dille ifade ediyordu, herkes gibi yok şöyleydi böyleydi değil, direkt doğruları söyler tavrı vardı. Ama 2-3 sene baktı orası çöplük, ideallerini tamamen unuttu ve savaşta her yol mübahtır mantığına yöneldi. Ama bazı gerçekler vardır Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti'ni, hiçbir savaşta karşına alamazsın. Bu sponsorlukla beraber Ali Koç benim için bitmiştir.

Bu propaganda uzun zamandir yapiliyor. Kimse Almanlara Almanyali, Yunanlara Yunanistanli, Ingilizlere Ingiltereli demiyor ama ne hikmetse konu Turk'e gelince Turkiyeli oluyor. Sosyal medyada da belli basli kisilerle bu propaganda yapiliyor yillardir. Turk kimligi yikilmak isteniyor.
Türkiye'de yaşayan Türk kökenine sahip insanlar Türk'tür, diğer ırklara sahip olanlar Türkiyelidir. Adamın ırkı başka nasıl Türk olsun? Ayrıca şu anki anayasa darbeci Kenan Evren'in yazdığı yasa bilginiz olsun. Ben bir Türk'üm bunu açıkça söylerim ama başka ırka sahip olanlar Türk değildir.

Kürtlerin köyleri bombalandı diyerek yalan söyleyen birinden ne bekliyordunuz?

Türkiye'de yaşayan Türk kökenine sahip insanlar Türk'dür, diğer ırklara sahip olanlar Türkiye'lidir. Adamın ırkı başka nasıl Türk olsun ayrıca şu anki anayasa darbeci kenan Evren'in yazdığı yasa bilginiz olsun.

Atatürk Türkiye Cumhuriyeti'ni kurarken herhangi bir etnik kimliğe göre kurmadı. Bu ayrıştırmanın amacı ülkeyi parçalamak bölmek, mesele bu.

Türkiye'de yaşayan Türk kökenine sahip insanlar Türk'dür, diğer ırklara sahip olanlar Türkiye'lidir. Adamın ırkı başka nasıl Türk olsun ayrıca şu anki anayasa darbeci kenan Evren'in yazdığı yasa bilginiz olsun. Ben bir Türk'üm bunu açıkca söylerim. Ama başka ırka sahip olanlar Türk değildir.

O zaman Türk kökenine sahip olmayanlar Türkiye vatandaşlıgından çıkarılsın. Kabul musun?

Türkiye'de yaşayan Türk kökenine sahip insanlar Türk'tür, diğer ırklara sahip olanlar Türkiyelidir. Adamın ırkı başka nasıl Türk olsun? Ayrıca şu anki anayasa darbeci Kenan Evren'in yazdığı yasa bilginiz olsun. Ben bir Türk'üm bunu açıkça söylerim ama başka ırka sahip olanlar Türk değildir.

Türk'luk bir ust kimliktir. Ben de aslen cerkezim ama Türk'um diyorum. Neden? Cunku Türkiye Cumhuriyeti vatandasiyim. Oyle veya boyle bu ulkenin nimetlerinden faydalaniyorum, burada ekmek yiyorum. Türkiye Cumhuriyeti bir ulus devletidir ve Türk olmak da bunun en ust kimligidir. Kokensel olarak bakma. Bugün Fransa'daki siyahiler ben Fransaliyim demiyor, Fransizim diyor.

O zaman Türk kökenine sahip olmayanlar Türkiye vatandaşlıgından çıkarılsın. Kabul musun?
Sözlük anlamı : Türkiye Cumhuriyeti’nin yurttaşı olan, onun sınırları içinde yaşayan halk ve bu halktan olan kimse.

Hem yurttaşı hem o halktan olan diyor. Kürtler bu ülkeden olabilir ama bu halktan değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.