Captain Skriniar 107
Üstün
Aziz o parayı hayatta vermez.Yerli olursa kim olur bilemem ama ilk Conte'ye gidecekler sanirim. He Conte bunlarla calisir mi, calissa bile yillik 15-20 milyon verir mi Aziz bilmiyorum.
Aziz o parayı hayatta vermez.Yerli olursa kim olur bilemem ama ilk Conte'ye gidecekler sanirim. He Conte bunlarla calisir mi, calissa bile yillik 15-20 milyon verir mi Aziz bilmiyorum.
30 milyon vereceğine çıkar kendisi teknik direktör olur. O kadar para vereceğini sanmıyorum.
Kim gelirse gelsin pek bir şey değişmeyecek; hoca istikrarı olmadan isterseniz Ancelotti ile Mou'yu da getirin, şampiyon olamaz Fener.İsmail Kartal'ın istifası kabul edildikten sonra Fenerbahçe tekrar hocasız kalmayı başardı. Sizce yerine gelecek hoca kim olmalı?
Fatih tekke yapamaz gibi. İsmail kartal yapamazsa Conte yapar. İsmail kartal tekrar göreve gelmiş bu arada hocam @Captain Skriniar.Guardiola çok güzel olur be. Ama çok zor olur gibi. Şey olur mu Fatih Tekke?
Lig daha yeni başlıyorİsmail kartal tekrar göreve gelmiş bu arada hocam @Captain Skriniar.