- Makaleler
- 14
Resmi açıklama geldi. Söylendiği gibi 109 milyon falan yok, uydurmacaymış. En-Nesyri'nin taksidiymiş. 3-5 milyon bir şeydir, halledilir.
Merit King'in ertesi günü sponsorluğu iptal edildi ve parası iade edildi. Lütfen konuyu başka yönlere çekmeyin mevzunun ne Galatasaray ile ne de Merit King'imiz ile alakası var.
Resmi açıklama geldi. Söylendiği gibi 109 milyon falan yok, uydurmacaymış. En-Nesyri'nin taksidiymiş. 3-5 milyon bir şeydir, halledilir.
Öyle bir şey olacağını pek sanmıyorum, kendi topuğuna sıkmış olur. Adını bile anmadığı bir adamın (Nesyri) borcu üstüne kaldı.Ne olursa olsun yenmemesi gereken bir ceza. Yenilen ceza da Fenerbahçe için sorun edilecek bir para değildir muhtemelen. Zaten ilk mesai gününde ödeyip cezayı kaldıracağız demişler de, bu cezayı umarım Aziz Yıldırım'ın kendini kahraman ilan etmesi için yememişizdir.
Açıklamaya bakılırsa cezanın geleceğini biliyorlarmış. Bile bile ödenmediyse ben art niyet ararım şahsen.Öyle bir şey olacağını pek sanmıyorum, kendi topuğuna sıkmış olur. Adını bile anmadığı bir adamın (Nesyri) borcu üstüne kaldı.
Ben çok okumamıştım açıklamayı. Umarım yolun sonunda olan kulübe olmaz.Açıklamaya bakılırsa cezanın geleceğini biliyorlarmış. Bile bile ödenmediyse ben art niyet ararım şahsen.