Detaylar
Kim cevapladı?0xraptoRwave 1
Üstün
Galatasaray adına çok büyük bir değer kayboldu, hepimiz için geçmiş olsun. Yakın tarihte yaşayan en büyük GS efsanesiydi. Çocukluğumuz, gençliğimiz onunla geçti. Avrupa'da çok çözdüğü maçı oldu, son yıllarda Türk takımlarının Avrupa başarısızlığını düşünürsek gayet normal.
Futbolda sıradan bir şey olan faul, bir sıkıntı göremiyorum. Ahlak timsaliydi, evet.
Futbolda sıradan bir şey olan faul, bir sıkıntı göremiyorum. Ahlak timsaliydi, evet.
@0xraptoRwave, Türk takımları Avrupa'da başarısız değil. 3 senedir Fenerbahçe çeyrek final yapıyor. Köy takımlarına yenilen sizsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Adama tekme tokat kovmuş gibi paylaşmasaydınız iyiydi. 'Ayrıldığını açıkladı.' şeklinde yazsaydınız daha iyi gibi.
Türk futbolundan bir büyük karakter ayrıldı diyebiliriz, 10 küsür senede ülkede taraflı-tarafsız sevilen 2-3 futbolcudan biriydi.
Türk futbolundan bir büyük karakter ayrıldı diyebiliriz, 10 küsür senede ülkede taraflı-tarafsız sevilen 2-3 futbolcudan biriydi.
Futbolda rekabet olur, atışma olur. Ama hele Fener'li olanlar ana avrat sövüyor. Ne biçim anlayış bu? Muslera'nın böyle olması beni üzdü. Fenerbahçe'den nefret ederim ama aşağılık videolar paylaşmam.Adama tekme tokat kovmuş gibi paylaşmasaydınız iyiydi. 'Ayrıldığını açıkladı.' şeklinde yazsaydınız daha iyi gibi.
Son senesinde üst düzey bir performans veremese bile, onla büyüdüğümüz için şanslıyız. Hoşçakal Nando!