Yiğidowski 4

Üstün
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Feyza Altun: "Gözaltı için 15 kişi geldiler. 5 dakika izin istedim, kendime bir rakı koydum.

Oturdum, onlar görevini yaparken ben de bir kadeh rakı içtim." (Fatih Altaylı)

Bence bu açıklaması şov biraz, oldu bitti. Bunları söylemeye gerek olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tarafta rakı içip şov yapanlar diğer tarafta namaz kılıp şov yapanlar. Ne kadar yozlaşmış ve dejenere bir ülke olduk. İyi ki yakında basıp gideceğim. :)

Bosuna Tiklama, Gusholder gibi rezil sitelere inanan kaldi mi? Haber de yanlismis zaten.

Feyza Altun: "Gözaltı için 15 kişi geldiler. 5 dakika izin istedim, kendime bir rakı koydum.

Oturdum, onlar görevini yaparken ben de bir kadeh rakı içtim." (Fatih Altaylı)

Bence bu açıklaması şov biraz, oldu bitti. Bunları söylemeye gerek olduğunu düşünmüyorum.
Ben suç işlemedim. İsterlerse 50 kişi gelsinler. Onlar işlerini yaparken ben de keyifle izleyeceğim demek istemiş olabilir.
En laik benim diyor kısaca işte.
Laiklikle rakı içmenin ne alakası var?
Bir tarafta rakı içip şov yapanlar diğer tarafta namaz kılıp şov yapanlar. Ne kadar yozlaşmış ve dejenere bir ülke olduk. İyi ki yakında basıp gideceğim. :)
Ben rakıyı şov yapma amaçlı içildiğini düşünmüyorum. Rakıya biraz fazla anlam yüklüyor muhafazakar kesim. Halbuki milli bir içecek.

Ben suç işlemedim. İsterlerse 50 kişi gelsinler. Onlar işlerini yaparken ben de keyifle izleyeceğim demek istemiş olabilir.

Ben rakıyı şov yapma amaçlı içildiğini düşünmüyorum. Rakıya biraz fazla anlam yüklüyor muhafazakar kesim. Halbuki milli bir içecek.
Onu Feyza Hanım'a sormamız lazım:).

Ben de öyle içmiyorum ama öyle içen çok var, bunu biliyorum. Bunun dışında muhafazakar kitlenin rakıyı sevmemesi gayet normal. Ben de dinleri saçma buluyorum ama bir sürü dindar arkadaşım var.

Sonuç; medeni ve demokrat ülkelerde de bu tür şeyler olur ama orada bunlar sorun olmaz. Türkiye'de olur. ;)