Bütçe
2.500

Rolxiy

Çalışkan
Merhaba beyaz oyuncu klavyesi alacağım bu iki klavye arasında kaldım, hangısı daha iyi ve mantıklı?

Sizlerin farklı bir önerisi varsa yazarsanız sevinirim.

Daha yeni MAD60 aldım, tavsiye ederim. Redragon markasının çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Wraith ürünleri çok güzel. Yazılımı da çok kullanışlı ve özel amber pro switchleri "brown switch"ten daha güzel bence.

Merhaba beyaz oyuncu klavyesi alacağım bu iki klavye arasında kaldım, hangısı daha iyi ve mantıklı?

Sizlerin farklı bir önerisi varsa yazarsanız sevinirim.
Kablosuz bağlantı, switch uyumu bakımından Redragon daha mantıklı fakat HE bir klavye ve performansta zirve olduğu için ben mad60 seçerdim.

Switch uyumu redragonun daha iyi dedim çünkü 3 ve 5 pin switch destekliyor Hall effect switchlerle biraz sınırın kısıtlı, yinede iyi bir switch uzun süre dayanır bu yüzden gereksiz

Manyetik olarak bunu öneririm:

Mekanik olarak: https://www.sinerji.gen.tr/royalkludge/klavye-s?sx=PriceAsc

Madlions önermeme sebebim kronik bir mcu, kalitesiz olarak bilinen bir PCB'ye sahip olması vb. diyebilirim. Şu an sorun çıkarmasa bile yarın bir gün sorun çıkarma ihtimali fazla yüksek.
Redragon önermeme sebebim ise yay sesi sorunu olan modeldi diye hatırlıyorum ve royal kludge daha alınası duruyor.

Ben tamamen risk alıp şu ürünü denemek adına aldım. Havit Çin tarafı sitesine switch detayını yazmadığından, yereldekiler de bilmiyor. Bakalım nasıl bir ürün gelecek. Siz de risk alırım diyorsanız TKL manyetik switchli bu ürün var.

Switchinin ne olduğunu nasıl anlarım? Bilen varsa söylesin ona göre bu klavyeyi almayı düşünenleri bilgilendireyim.