Şuan da T60 klavye kullanıyorum yaklaşık 2 yıl boyunca kullandım ve artık çift basma, basmama gibi sorunlar ortaya çıktı. MAD60 almayı düşünüyorum çok övülen bir klavye fakat birkaç kişinin şikayetini görünce aklım karıştı, siz önerir misiniz almamı?
-
Tıklama hissi ve mekanik yapı: FGG Madlions MAD60 mekanik bir klavyedir. Eğer klavyelerin sağlam yapıları ve dokunsal hissiyatları önemliyse, MAD60 iyi bir seçim olabilir.
-
Kullanıcı yorumları: Klavye hakkında yapılan olumlu yorumlar genellikle dayanıklılık ve tuş hissiyatıyla ilgilidir. Ancak olumsuz yorumlara dikkat etmek de önemli. Eğer bu yorumlar belirli bir soruna yöneliyorsa (örneğin, yazılım veya tuş takımı kalitesindeki tutarsızlıklar), bu noktaları sorgulayarak kararınızı güçlendirin.
-
İhtiyaçlarınızı belirleyin: Oyuncu, yazar ya da programcı mısınız? Farklı kullanıcılar için klavye tercihi değişebilir. Kendi ihtiyaçlarınıza göre değerlendirmeniz faydalı olacaktır.
-
Alternatiflerle karşılaştırma: Aynı fiyattaki diğer mekanik klavyelerle (örneğin, Corsair, Logitech ya da Razer) karşılaştırın. Hangi özelliklerin sizin için daha önemli olduğunu düşünün.
-
Garanti ve iade politikası: MAD60'ı almadan önce garanti süresi ve iade koşullarını kontrol etmenizi tavsiye ederim. Üründen memnun kalmazsanız iade edebilmek önemli.
Sonuç olarak, MAD60'ı alıp almamak, sizin kişisel tercihleriniz ve deneyimlerinize bağlı. Eğer kullanıcı yorumlarında gördüğünüz olumsuzluklar size çok çekici gelmiyorsa, başka bir alternatife yönelmek daha iyi olabilir.