Ricardo Quaresma

Başarılı
FH5 indireceğim fakat hiç bir bilgim yok oyun hakkında. En son FH4 oynadığımda Cheat Engine ile para basmıştım fakat FH5'te birsürü yeni şeyler çıkmış. Nasıl hızlıca para kasabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Forza Mods AIO indir Github'dan keyfine bak. Tanımadığın insanlardan hile türevi şeyler de alma. Açık kaynak kodlu yazılım kullan. Yine de tavsiyem FH5'te kendin kasılman, zevkli oluyor.

Hile indirip envanterine 100er tane RS6, RS7 at. Günlük 1 veya 2 tane sat. Diğer türlü kasmak da zor bir modifiye yapınca zaten 500 bin-1M gidiyor. Hileyi çevrimdışıyken yap bu arada.

Ban yediriyormuş. DC sunucularında öyle yazmışlar.
Sadece modifiye yapıp gezmek istediğim vakitler kullandım, yakın zamanda da kullanıyordum. Credits ve wheel spin özelliklerinde hiçbir şekilde ban yemedim. Her türlü oyun modifikasyonunda ban riski var, bunu kabul etmen gerekiyor. Etmiyorsan, kendin kasılarak oynaman lazım.

Hile indirip envanterine 100er tane RS6, RS7 at. Günlük 1 veya 2 tane sat. Diğer türlü kasmak da zor bir modifiye yapınca zaten 500 bin-1M gidiyor. Hileyi çevrimdışıyken yap bu arada.
Modifiyeler 500k-1m arası değil bu arada, en baba modifiye genellikle 200k'ya kapatılıyor. Motor Swap'ı falan dahil.

Sadece modifiye yapıp gezmek istediğim vakitler kullandım, yakın zamanda da kullanıyordum. Credits ve wheel spin özelliklerinde hiçbir şekilde ban yemedim. Her türlü oyun modifikasyonunda ban riski var, bunu kabul etmen gerekiyor. Etmiyorsan, kendin kasılarak oynaman lazım.
Discord sunucularında AIOnun ban yedirdiğine dair çok rapor aldık demişler. Credit ban yedirmiyor ise kaç m yapmam gerekir ona göre kullanırım.