Detaylar
Kim cevapladı?Jake Epping
Uzman
Bütçe olarak sıkıntınız yok ise güvenilir para satan yerler var, uygun fiyatta zamanında 300 milyon almıştım.
yagiizd
Üstün
Onlar hesaba girip hile açıyor diye biliyorum. O yüzden almıyorum.bütçe olarak sıkıntınız yok ise güvenilir para satan yerler var ve uygun fiyatta zamanında 300 milyon almıştım
Jake Epping
Uzman
hayır alakası yok. müzayedeye araç koyuyorsunuz yüksek fiyattan alıyorlarOnlar hesaba girip hile açıyor diye biliyorum. O yüzden almıyorum.
yagiizd
Üstün
Olabilir. Kendim kasabileceğim bi yöntem var mı?hayır alakası yok. müzayedeye araç koyuyorsunuz yüksek fiyattan alıyorlar
yagiizd
Üstün
Gönderebilir misiniz?Bir mod vardı ama legal değil. Legal olarak biraz zor. Yarışlar etkinlikler ve müzayedede iyi araç satışı yapmak para kastırabilir. Bunlar tabi bilindik yöntemler.
SoldierBoyBabam
Üstün
Discord Türkiye grupları var orada fiyatlar gayet iyi ödemeyi müzayede ile hallediyorsunuz.
- Makaleler
- 22
Ben FH 4'de sınırsız çark hilesi yapmıştım, param bittikçe çevirip para alıyordum ban da yemedim ama aynı durum FH 5'de geçerli mi bilmiyorum. Zaten FH 6 çıkacak diye söylenti var 4'den ban yesem de pek umurumda olmazdı açıkçası.
Hile var istersen. DC: lovely_myers