Greens1903 18

Becerikli
Merhaba, arkadaşlar. Bu araçların temiz, hasarsız, ticari geçmişi olmayan, kozmetiği düzgün, yürüyeni düzgün ise sarı siteden önerilerinizi alabilirim.

Bütçe: 300. Bin TL

Son düzenleme:
Temiz bulursanız ben Olsam Skoda tercih ederim; bilakis yürütme maliyetleri göz önünde bulundurun. Arabayı almaktan öte, arabanın masrafını yürütmesi meseledir. Hayırlısı olsun.

Temiz bulursanız ben Olsam Skoda tercih ederim; bilakis yürütme maliyetleri göz önünde bulundurun. Arabayı almaktan öte, arabanın masrafını yürütmesi meseledir. Hayırlısı olsun.
Tam da forumda sörf yaparken çay içiyordum ben de. 😂

Bütçe ne kadar hocam? @Greens1903

Hocalar, sizi göreve davet ediyorum. :hehehe: @pesimist34 @Neoxa

Bütçe: 300.000 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
300 bin TL'de bu tür arabalara bulaşmazdım. Temiz bulmanız imkansız.

Otomatikten manuelle manuelden bu modele döndüm, Opel Corsa önerisi dışında öneri yoktu. :)

300 bin TL'de bu tür arabalara bulaşmazdım. Temiz bulmanız imkansız.

Tam da forumda sörf yaparken çay içiyordum ben de. 😂

Bütçe ne kadar hocam? @Greens1903

Hocalar, sizi göreve davet ediyorum. :hehehe: @pesimist34 @Neoxa

Bu modellere ek Opel Astra - Peugeot 307 & 206 alınır mı?

Son düzenleme:
Eski nesil PSA üzer seni, bunlar piyasa arabası, ekmek yiyen çok bunlardan. Çok fazla el değiştiriyor 307 ve 206. Temizleri koleksiyoncuların elinde.

Astra link atar mısın bakalım?

Forumda araba aldıramadığımız nadir kişilerden olabilirsin. 😅

Eski nesil PSA üzer seni, bunlar piyasa arabası, ekmek yiyen çok bunlardan. Çok fazla el değiştiriyor 307 ve 206. Temizleri koleksiyoncuların elinde.

Astra link atar mısın bakalım?

Forumda araba aldıramadığımız nadir kişilerden olabilirsin. 😅

Peugeot parçası pahalıymış sorunları çokmuş zaten aklımda şuan en yüksek bir kaç tane punto var ama gidip bir türlü bakamadım. :)