rpmb

Üstün
Yer
mt_boot.c
Altyapı Superonline fiber ve Türk Telekom VDSL2. 200 TL aşmayacak. Taahhüt sorun değil. Ping olmasın. En az 5Mbps upload 20Mbps download.

Superonline'ın taahhütsüz fiber 25 Mbps paketi var. Fiyatı geçen hafta 180 TL idi. kurulum ücreti alıyorlar, onunla birlikte aylık 230 TL olduğu söylendi bana. Cuma günü zam gelecek, aylık 260 TL civarına denk gelir o zaman demişlerdi bana.

Onun dışında Millenicom var, ona da bakabilirsin. Daha da ucuzu ComNet var:

Superonline'ın taahhütsüz fiber 25 Mbps paketi var. Fiyatı geçen hafta 180 TL idi. kurulum ücreti alıyorlar, onunla birlikte aylık 230 TL olduğu söylendi bana. Cuma günü zam gelecek, aylık 260 TL civarına denk gelir o zaman demişlerdi bana.

Comnet Superonline altyapısı üzerinden hizmet vermiyordu sanki🤔

Comnet bayağı ucuz duruyor. Superonline 25 Mbps paketinin linkini atar mısınız?

Superonline 25 Mbps paketinin linkini atar mısınız?
Linkini bulamadım hocam, benim oturduğum yerde Superonline fiber altyapısı var, satış elemanları sürekli Turkcell'e geçin diye kapıma gelip paketleri söylüyordu. Müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz.

Comnet ucuz ama ne kadar iyi hizmet verirler bilemem. Bir de Türk Telekom fiber ile veriyor olmaları lazım, o da sizde yokmuş. VDSL olur anca.

Comnet nasıl bir firma sizce kullanılır mı? Bu arada Fixnet'te iyidir;

Comnet nasıl bir firma sizce kullanılır mı?
Ben kullanmadım, yakın dönemde hakkında veri sızdırma şikayetleri çıkmıştı ama son durum nedir bilmiyorum. Yalanlamışlardı galiba. Arkadaşım kullanıyor Comnet'i, memnun şu anlık. Fiyat olarak çok uygun çünkü. Diğer ISS'lere göre neredeyse 3 kat ucuza satılıyor. Ama dediğim gibi hizmetleri nasıldır falan bilmiyorum. Şikayetleri fazlaydı ama.