cyyp 3

Başarılı
Selam, taşındığımız yerde altyapı vardı ancak bölge civarında boru çalındığı için ve bizim de evimiz biraz yüksekte olduğu için altyapı yoktu. Bize fiber başvurusu yapıldı dendi, olduğum yerin yarısına kadar geldi belki de ama 2 yıldır bir türlü bize gelmedi. Bunun için nereye başvurabilirim veya kime yazabilirim? Hatırladığım kadarıyla Türk Telekom CEO'suna mail atarsam biraz hızlandığı yönünde.

Ttdestek Twitter sayfasına yazarak veya TT müdürlüğüne dilekçe vererek işlemi hızlandırabilirsiniz.

Twitter'dan yazdım adınıza başvuru yok diyorlar internet valalhi çıldırtıyor hocam yani mahallenibn yarısında var buraya gelince kestiler anlamadım bilgisayar üzerinden şu an yapabileceğim bir şey var mı?

Twitter'dan yazdım adınıza başvuru yok diyorlar internet valalhi çıldırtıyor hocam yani mahallenibn yarısında var buraya gelince kestiler anlamadım bilgisayar üzerinden şu an yapabileceğim bir şey var mı?
İnternetten başvuruda dikkate almıyorlar artık demek ki. Tek çare evine en yakın müdürlüğe gitmek.