easymoneysniper

Çalışkan
Özel olarak ödeme yapıp Türk Telekom’dan fiber çektirdim. Ocak ayından beri bekliyordum. Geçen hafta geldiler, kazı yaptılar. Pazartesi günü eve kadar kablo çektiler, çarşamba günü de binaya kutu koydular. Sinyal aldılar, her şey tamam ama altyapı aktif gözükmüyor. Kurumsaldan bizimle ilgilenen arkadaş, 15 Eylül pazartesi gününe kadar aktif olur dedi ama hâlâ aktif değil. Ekstra bir şey mi yapmak, bir yere gidip biriyle mi konuşmak lazım?

Biraz bekleyin, aktif olacaktır. Eğer aktif olmaz ise Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabilirsiniz.
Merhaba, bence 16 Eylül tarihine kadar bekleyin. Ondan sonrasında girişimde bulunmak daha doğru olur...
Çarşambadan itibaren iki iş günü oldu. Çok oynadılar bizimle, şu gün gelecek, bu gün bitecek, yarın gelecekler vs. Artık cidden gına geldi bir an önce bağlansın da kullanayım istiyorum. Bakalım göreceğiz artık.

Para ödemişsiniz, muhattabınız para ödediğiniz kişi olmalı. Sıklıkla müdürlüğe gidin. Müşteri temsilcisinin çözeceği bir durum değil, bu tip altyapı çalışmaları yerel müdürlükler tarafından organize ediliyor.

Çarşambadan itibaren iki iş günü oldu. Çok oynadılar bizimle, şu gün gelecek, bugün bitecek, yarın gelecekler vs. Artık cidden gına geldi bir an önce bağlansın da kullanayım istiyorum. Bakalım göreceğiz artık.

Arada hafta sonu olduğu için geç dönüş olabilir, pazartesi gününe kadar bekleyin dönüş olmazsa çağrı merkezini direkt olarak arayabilirsin.

Para ödemişsiniz, muhattabınız para ödediğiniz kişi olmalı. Sıklıkla müdürlüğe gidin. Müşteri temsilcisinin çözeceği bir durum değil, bu tip altyapı çalışmaları yerel müdürlükler tarafından organize ediliyor.
Parayı üzerime 6 tane evde internet hattı açılarak yaptım. 3 kez fatura ödedim. Kurumsaldan bir arkadaş ilgileniyor. Ama o arkadaş da nasıl diyeyim şimdi, buraya yazarsam banlanırım büyük ihtimal öyle birisi. Çok savsaklıyor.

Hocam Pazartesi iş günü başlayınca gelebilir diye düşünüyorum.
İnşallah hocam bekliyoruz. Cuma günü konuştuğumda pazartesi sabahtan haberleşelim önce bi bakalım dedi arkadaş. Hayırlısı artık.

Parayı üzerime 6 tane evde internet hattı açılarak yaptım. 3 kez fatura ödedim. Kurumsaldan bir arkadaş ilgileniyor. Ama o arkadaş da nasıl diyeyim şimdi, buraya yazarsam banlanırım büyük ihtimal öyle birisi. Çok savsaklıyor.
Arkadaşın title'ı muhtemelen saha satış temsilcisi. Bağlantılarınız ile ilgilenir aboneliğinize kadar yardımcı olur. Müdürlükte işlemler yavaş ilerler, o 6 aboneden edineceği satış komisyonundan dolayı çok safsaklamaz hocam merak etmeyin. Genelde binaya kutu montelendikten 3 hafta içinde aboneliğinizi başlatırlar.

Biraz sabredin, 1 ayı aşırırsanız ödediğiniz paradan bahsederek müdürlükte rezillik çıkarın. Yapacağınız en güzel şey bu olur, müdürlüğü ziyaret ettiğinizde de o saha satış temsilcisinden kartını isteyin. Üzerinde numarası vs. olur, süreç hakkında sorularınızı sorabilirsiniz.

Arkadaşın title'ı muhtemelen saha satış temsilcisi. Bağlantılarınız ile ilgilenir aboneliğinize kadar yardımcı olur. Müdürlükte işlemler yavaş ilerler, o 6 aboneden edineceği satış komisyonundan dolayı çok safsaklamaz hocam merak etmeyin. Genelde binaya kutu montelendikten 3 hafta içinde aboneliğinizi başlatırlar.

Biraz sabredin, 1 ayı aşırırsanız ödediğiniz paradan bahsederek müdürlükte rezillik çıkarın. Yapacağınız en güzel şey bu olur, müdürlüğü ziyaret ettiğinizde de o saha satış temsilcisinden kartını isteyin. Üzerinde numarası vs. olur, süreç hakkında sorularınızı sorabilirsiniz.
Elemanın adı soyadı telefon numarasını falan biliyorum, zaten telefon üzerinden görüşüyoruz. Ama 3 hafta 1 ay çok uzun süreler. Bana bu pazartesi olur diye söyledi pek güvenmiyorum ama bakalım göreceğiz.