tuna.w
Çalışkan
Merhaba, öncelikle belirtmek istiyorum ki oturduğumuz bina bir apartman değil, müstakil ev. Sokağımda fiber çalışması yapılmıştı ve geçen ay Türk Telekom ile görüşüldüğünde yapılan çalışmanın "okul projesi" olduğu söylenmişti. Ancak şu anda çeşitli internet sağlayıcılarının internet sitelerinde altyapı sorgulaması yaptığımda hepsinin sonucunda fiber altyapı bölgesinde olduğum gözüküyor. Bu konuda bazı merak ettiklerim var. İlk olarak, bu altyapının okul projesi olarak geçiyor olması benim bundan faydalanmama bir engel olur mu?
İkinci olarak, evime Telekom il müdürlüğünden fiber kutusu mu talep etmem gerekiyor, sadece müdürlüklerden mi başvurmamız gerekiyor?
Son olarak, mevcut internet aboneliğimiz ve ev babamın üzerine olduğu için fiber kutusu talebi bizzat babam tarafından mı yapılması gerekiyor, yoksa ben de (reşitim) bu konu için başvuruda bulunabilir miyim? Deneyimi olan arkadaşlar cevaplayabilirse güzel olur, şimdiden teşekkürler.
İkinci olarak, evime Telekom il müdürlüğünden fiber kutusu mu talep etmem gerekiyor, sadece müdürlüklerden mi başvurmamız gerekiyor?
Son olarak, mevcut internet aboneliğimiz ve ev babamın üzerine olduğu için fiber kutusu talebi bizzat babam tarafından mı yapılması gerekiyor, yoksa ben de (reşitim) bu konu için başvuruda bulunabilir miyim? Deneyimi olan arkadaşlar cevaplayabilirse güzel olur, şimdiden teşekkürler.