KS KS Ş Şahin Uzman Katılım 5 Eylül 2024 Mesajlar 478 Beğeniler 57 18 Haziran 2025 #11 İtachi Uchiha dedi: Daha geçen çalışıyordu. Mis gibi siteydi. İnternet Altyapı Sorgulama - Netspeed Netspeed İnternet Altyapı Sorgulama ile hizmet alabileceğiniz VDSL veya Fiber internet altyapısı, port bilgisi ve alabileceğiniz maksimum hızı öğrenin. En uygun internet paketini seçmek için hemen sorgulama yapın! www.netspeed.com.tr Burayı deneyin. Genişletmek için tıkla... vdsl alt yapınız var dıyor ben onu bılıyrum zaten fiber sotuyorum neyza vazgectım yok buyuk ıhtımalle olsa haberımız olurdu elbet a:Sd:
İtachi Uchiha dedi: Daha geçen çalışıyordu. Mis gibi siteydi. İnternet Altyapı Sorgulama - Netspeed Netspeed İnternet Altyapı Sorgulama ile hizmet alabileceğiniz VDSL veya Fiber internet altyapısı, port bilgisi ve alabileceğiniz maksimum hızı öğrenin. En uygun internet paketini seçmek için hemen sorgulama yapın! www.netspeed.com.tr Burayı deneyin. Genişletmek için tıkla... vdsl alt yapınız var dıyor ben onu bılıyrum zaten fiber sotuyorum neyza vazgectım yok buyuk ıhtımalle olsa haberımız olurdu elbet a:Sd:
Nk4335 Çalışkan Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 20 Beğeniler 6 10 Ağustos 2025 #12 Bbk kodu teknosanet den öğrenilebiliyor şu an
1 144 Üstün Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 4.557 Makaleler 1 Çözümler 13 Beğeniler 8.187 13 Ağustos 2025 #13 Şahin dedi: VDSL altyapınız var dıyor ben onu bılıyrum zaten fiber sotuyorum neyza vazgectım yok buyuk ıhtımalle olsa haberımız olurdu elbet. Genişletmek için tıkla... Adresinizde fiber altyapı yok. VDSL altyapınız var. Fiber olmadığü müddetçe de altyapı sorgulaması hep size ADSL/VDSL olarak döner.
Şahin dedi: VDSL altyapınız var dıyor ben onu bılıyrum zaten fiber sotuyorum neyza vazgectım yok buyuk ıhtımalle olsa haberımız olurdu elbet. Genişletmek için tıkla... Adresinizde fiber altyapı yok. VDSL altyapınız var. Fiber olmadığü müddetçe de altyapı sorgulaması hep size ADSL/VDSL olarak döner.