Yedek fiber için hangi ISS?

• Oy verenlerin toplamı
    36
  • Anket şu tarihte sona erecek: .
Mecburen TTNET diyeceğim. Her ne kadar sansürcü olsalar da Turknet'ten sonra mecburen fiber olarak TTNET alırdım ben de.

Üst sokağımızdan Turknet ana hattı geçti, İBB/FO üzerinden ama dağıtım daha başlamadı. Ben de GigaFiber'e geçince 2. bir hat alıp bir süre deneyeceğim, havai çekilirse. Havai çekilmeden yer altından getirirlerse ki, öyle yapacaklarını söylediler, tek hat kullanacağım, bakalım bekleyip göreceğim. Ama havai çekilir ve bir de sokakta ve mahallede kablo kesiciler varsa bir süre 2 hat kullanıp sonradan tek hatta düşüreceğim.

2. hattı ben de TTNET olarak alacağım gibi.

Son düzenleme:
Kesinlikle Türk Telekom. Turknet bu altyapıda kazık direkt. Diğer üçlü birbirleriyle güçlü zaten. O yüzden TT tercih edilmeli.

Arkadaşlar selam. Evdeki mevcut TT fiber altyapılı Turknet, dönüşüm ile GigaFiber oldu ama ben bir yedek TT fiber de olsun istyorum. Bunun için ayrı hat alacağım. Sizce hangisini alayım?

1000 Mbps olsun istiyorum yine. Turknet olursa başkası üzerine olmak zorunda zira bir kişi tek hat alabiliyor.

Halen Turknet'i seçerdim ben, çoğu kişi problem yaşıyor evet. Ancak seneler boyu kullanımım boyunca en ufak bir problem yaşamadım. Müşteri desteği de gayet hızlıydı.

Öte yandan, burada olan diğer tüm firmalarla ilgili problemler yaşamışlığım var maalesef.