Fiber için router vs modem

Bütçe
3500

barankilic

Uzman
Arkadaşlar fiber internet için sadece oyun odaklı, Bufferbloat gecikme vesaire bunları ayarlamak istiyorum. Bazı kişiler ISS'in fiber modem ile iletişim kurduğunu, farklı bir modem takma durumunda ise hattın güvenli moda düştüğünü ve ping problemleri yaşanabildiginden bahsetmiş ve modemi bridge moda almak gerekiyor demiş. Bu bilgi doğru mudur? Bufferbloat vesaire gecikme ayarlarım için router mi yoksa modem mi almam mantıklı olur? Bir de önerisi olan varsa modeliyle beraber paylaşırsa sevinirim.

Son olarak, Keenetic Hopper DSL nasıl olur? O fiyat bandına daha iyisi var mıdır acaba?

Fiber internetten modem kullanılmaz. Modem DSL hatlarında kullanabilir. Fiber internette Router kullanılır. Ben operatörlerin kendi getirdikleri cihaz dışında başka bir cihaz kullanıldığı zaman hattı güvenli moda aldıklarına dair bir şeyi ilk defa sizden duyuyorum. Böyle bir şey olduğunu iddia edenlerin bir kaynağı varsa lütfen bizimle de paylaşsınlar.

Recep abi merhaba, cevabın için teşşekürler güvenli mod olayını internette araştırırken görmüştüm.

Arkadaşlar router önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim bütçe yazdığım gibi.

Son düzenleme:
İfadeler: bug
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…