Geçmiş olsun hocam. Bizim milletimizin azizliği işte. Aslında havai hat çok benimsenmememli bence. Sadece masrafı fazla olduğu için yeraltı altyapısını yapmamak herkese zora sokuyor.
Havai olayında sıkıntı çok kimse binasına çivi vs. çakılsın istemiyor bir de bizim millet ufacık sorunlardan kavga çıkarıp olayı büyütüyor Türk Telekom yeraltında döşeme yaptığı için daha kolay oldu.

Son düzenleme:
Toplu altyapı çalışması olabilir. Zira kutuyu boşuna takmazlar. Müdürlüğe gidip projenin durumunu öğrenin.
Müdürlüğe giderek işin akıbetini sordum, bina ve sokağın proje kapsamında olduğunu söylediler ama altyapı dönüşümü için net tarih vermediler. 😶

TT hariç. Fiber dönüşüm sebebiyle neredeyse her eve fiber kurulur
Bizim burada tam tersi oluyor.
Sokaklar kilit taşı olduğu için kimse kazmıyor. Çok zahmetli ve halihazırda park yeri bulması imkansız. Bu yüzden havadan gidiyoruz. TT 4-5 yıl önce belli başlı yerlere çekti ve bıraktı. Şimdi Turknet bakma fırsatı bulduklarımın hepsi TT kutusu olmak üzere kutudan binalara çekiyor, onlara kutu koyuyor. Görsellere bakabilirsiniz.

Havai hata kızanları anlamıyorum. Bizim binaya geldiğini başta fark etmedim bile. Sokakta başka bina önünde ekip görmüştüm, TT gibi tek tük binalara çekilecek sanmıştım. Zaten elektrik ve DSL kablosu havadan geliyor. Görüntü bozuluyorsa onlar yapıyor. Sanki binaları çok estetik de görüntüsünü bozuyor.
Tabii gün gelecek birisi müteahhide verip 10 binayı birden internetsiz bırakacak.

Bizim burada tam tersi oluyor.
Sokaklar kilit taşı olduğu için kimse kazmıyor. Çok zahmetli ve halihazırda park yeri bulması imkansız. Bu yüzden havadan gidiyoruz. TT 4-5 yıl önce belli başlı yerlere çekti ve bıraktı. Şimdi Turknet bakma fırsatı bulduklarımın hepsi TT kutusu olmak üzere kutudan binalara çekiyor, onlara kutu koyuyor. Görsellere bakabilirsiniz.

Havai hata kızanları anlamıyorum. Bizim binaya geldiğini başta fark etmedim bile. Sokakta başka bina önünde ekip görmüştüm, TT gibi tek tük binalara çekilecek sanmıştım. Zaten elektrik ve DSL kablosu havadan geliyor. Görüntü bozuluyorsa onlar yapıyor. Sanki binaları çok estetik de görüntüsünü bozuyor.
Tabii gün gelecek birisi müteahhide verip 10 binayı birden internetsiz bırakacak.
Bazı sokakların durumu içler acısı gerçekten. Şehir planlamada rezil bir haldeyiz. Havai hata kızanlar genelde binanın görünüşünü bozduğunu iddia eden bir takım insanlar. Bina zaten 30 yıllık, görüntüsü bozulsa ne yazacak diye de sorarlar adamada... neyse.