Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
104
Yer
İstanbul
Dün internetim kesildi. Üstelik sanırım apartmanda sadece benimki kesildi. ONT'de LOS ışığı kırmızı yanıp sönüyor. Saat 17:00 gibi destek kaydı oluşturdum. İnternet de sanırım 14:00 gibi kesildi. Halen daha gelmedi ama çalışmalar devam ediyormuş. Bekliyorum. Bakalım ne kadar sürede oluyor. Twitter'a yazsam hızlanır ama ben normal süreci gözlemek istyorum.

Şu anda Vodafone'un çakma 4.5G'si ile bağlanıyorum.

Çözüm
Hala kesik.

Türk Telekom ekibi aradı, geliyorlar.

Güncelleme: Az önce gelip baktılar, ONT'ye giren kablo kırılmış durduk yere. Kabloyu fazla soymalarından kaynaklanıyormuş. Türk Telekom ekibinden Umut Dilekçayır sağ olsun sorunu çözdü.
TurkNet parasına göre güzel hizmet veriyor ancak sorun yaşanması durumunda, karşınızda muhatap bulmak neredeyse imkansıza yakın. Umarım en kısa sürede internetiniz bağlanır.
Destek kaydı oluşturunca hemen aradılar ve baktım, kaydı ara ara güncelliyorlar.

Hocam bulunduğum yerde yaklaşık 10 yıl bölgesel ağ kullandım. 16MB diye 2,4 MB ve maksimum 30 saniye bağlı kalma şansı veriyordu. Ve hep yıllık ödediğim için değiştirmeye üşeniyordum. Sonra Superonline'ye geçtim. 24 MB ama daha kopuk bir internet.

Benim internette cok kotu yillardir. En uzak odada cekmesini birak baglanamiyordum, bu yil fiber geldi fakat yine 16Mbps ustune cikmiyor, neyse ki saglam altyapisi olan bir mahelleye tasinacağım. Buyuk ihtimallede şu anki internetimi değiştireceğim.

Öncelikle bir çalışan kaydı görüp ardından TT için iş emri giriyor. TT bunu inceleyip ilgili bölgedeki saha ekiplerine iletir. Alternatif firmadan hizmet aldığınız için 2. sınıf konumdasınız. Önce TT müşterilerinin arızaları sıralanır. Sonrasında sizin arızanız düşer.

Tüm alternatif firmalar için süreç böyledir. Bölgede FTTH çok yaygın değilse 3 gün içinde gelip çözmeleri gerekiyor. Tabii kayıt üzerinde Recep Baltaş yazacağı için Pazartesi gelebilirler. Belli olmaz...

Son düzenleme: