Mülayim Serto

Başarılı
İyi geceler gençler. Binamıza fiber geldiği için bakır VDSL sistemi kullanamıyormuşuz. Zaten fibere geçesim vardı ama hangi tarifeye geçmeliyim, öneriniz var mı? Şu an GIBIRNet kullanıyorum, mhsinden memnunum ama 1000 Megabit'e 1.300 TL diyorlar. Ben de internette araştırırken Kablonet'in şu kampanyasını gördüm, sizce nasıl?

Bir de fiber için modem ücreti alınıyormuş ama bizim modem iyi, Tenda V12 kullanıyoruz. Verilen modemi iade edebiliyormuşuz, sanırım nasıl yapabilirim?

Son düzenleme:
Kablonetin güzel kampanyaları var. İlk 6 ay farklı son 6 ay farklı fiyat vermeseler iyide... neyse.

Keenetic Hero KN-1012 router kadar olamaz, kablonetin modemleri.
Skyworth GN630V 160 MHz destekli AX3000, ellerinde olan bu sadece.

2016 yılından bu yana aboneyiz, eski evdeki Kablonet sabit internet aboneliğine.
Keenetic Hero KN-1012 kadar tam bağımsız Huawei SFP modülüyle almış olduğum 2500 Mbit/s hızları Kablonet'in ONT cihazından alamıyorum.
2016 yılından bu yana abonelik sözleşmesi olduğu için sınırsız tarifelerde indirim fırsatı dışında gigabit internet keyfini yaşatmıyor Kablonet.
Benim Kablonet tecrübelerim bu kadar.

Son düzenleme:
Kablonet'in güzel kampanyaları var. İlk 6 ay farklı son 6 ay farklı fiyat vermeseler iyide... Neyse.

Kampanya bu link atmıştım yanlış atmışım olmamış.

Turkcell Superonline 4.02.2027 tarihine kadar abonelik sözleşmem var ve 900 TL ödüyorum.

Bunun içinde TV paketleri de var nasıl sizce.

Kampanya bu link atmıştım yanlış atmışım olmamış.

Bunun içinde TV paketleri de var nasıl sizce.
Keenetic Hero KN-1012 kadar bağımsız Huawei SFP modülüyle almış olduğum 2500 Mbit/s hızları Kablonet'in çöp ONT cihazlarıyla alamam.
TP LINK UE302C Gigabit Ethernet Adaptör + kernel komutlarıyla almış olduğum 2500 Mbit/s hızları bana Kablonet sunamaz.
Şahsen Kablonet'i yeni evimde tercih etmem ömür boyu.

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1.webp
    2,6 MB · Görüntüleme: 2
  • 2.webp
    2.webp
    251,9 KB · Görüntüleme: 2