Maalesef müşteri hizmetleri düzgün yoldan anlamıyorlar, ben bir gün içinde 15 kere Türk Telekom'u aramam sonucu cevap alabildim. Modemim bozukmuş, gelip paşa paşa değiştirdiler. Sizde sürekli darlayın gerekirse.
Detaylar
Kim cevapladı?Maalesef müşteri hizmetleri düzgün yoldan anlamıyorlar, ben bir gün içinde 15 kere Türk Telekom'u aramam sonucu cevap alabildim. Modemim bozukmuş, gelip paşa paşa değiştirdiler. Sizde sürekli darlayın gerekirse.
İllaki darlamam lazım, hani adamları kışkırtmak için değil. İnterneti kullanamıyorum şu anda. 4MBps ile indiriyor
İllaki darlamam lazım, hani adamları kışkırtmak için değil. İnterneti kullanamıyorum şu anda. 4Mbps ile indiriyor
Hakkını almak diyelim.
ONT alarm veriyorsa ya zayıflama değerleri belirtilen sınırlardan uzaklaşmıştır ya da OBK fiziksel hasar almıştır. Düşük bir ihtimal ONT veya bina girişindeki OFSD panosu(siyah kutu) soket gevşemiş olabilir.
ARDACD
Yetkin
Eki Görüntüle 11034
100Mbps TurkNet kullanıyorum. İnternet 1 haftadır bu şekilde. Az önce de ONT cihazı alarm verdi. Hatta bir sıkıntı olabilir mi?
Benim 8Mbps Turkcell internet daha hızlı indirir... Müşteri hizmetleriyle iletişime geçin veya yüklemeyi iptal edip yeniden yükleyin.
Ozzytaste
Yetkin
Eki Görüntüle 11065
Dönüş sağladılar. En azından Netspeed gibi değiller. Sorunum gidince tekrar yazarım.
Artık şansına. Boşuna Netspeed kötülemesi yapmayın.
Netspeed'i 1.5 yıl kullandım. Ne halt olduklarını biliyorum, sağ olun.
Ozzytaste
Yetkin
Bende hala kullanıyorum ve internet süper. Demekki kişiden kişiye değişiyor. Bölge, altyapı vs vs..Netspeed'i 1.5 yıl kullandım. Ne halt olduklarını biliyorum, sağ olun.