manci

Başarılı
Merhaba, daha önceden ASUS AC750 kullanıyordum eve fiber gelince Türk Telekom'un verdiği modemi kullanmaya başladım ancak memnun değilim. Düşük - orta bütçe için üzmeyecek bir fiber modem arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1744972736890.webp

Stok router yerine elinizdeki AC-750'yi kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken PPPoE kullanıcı adı, şifresini girerek kurulum yapmak ve MAC klonlama kullanmak.

Merhaba, daha önceden ASUS AC750 kullanıyordum eve fiber gelince Türk Telekom'un verdiği modemi kullanmaya başladım ancak memnun değilim. Düşük - orta bütçe için üzmeyecek bir fiber modem arıyorum.

Hocam bu muthis modem, Türk Telekom 1000MBPS fiber internet ile kullanıyorum. Modemin ASUS tarafindan saglanan resmi yazilimiyla kabloluyla dahi 700Mbps ustunu gecemedim ben. Ancak Custom merlin Firmware kurduktan sonra modem bildiginiz ucusa gecti. O kadar iyi cekim mesafesine ve stabiliteye sahip ki aklin sasar. Kesinlikle oneririm. Zaten bu modem icin merlin Firmware ve fiber olarak kurulumu icin Recep abinin kanalinda rehberleri var cok kolay bir sekilde kurarsin.

Şu an şehirdışındayım en kısa zamanda deneyeceğim. Çok sağ olun. Eğer ASUS modem ile çalışırsa hem sevdiğim modemi kullanacağım hem de yeni bir modem masrafına gerek kalmayacak.

Her türlü modem kirası ödersin onu baştan söyleyeyim, ben olsam yıl sonunu beklerdim o zaman TT kendi modemini kullanmayı herkese açacak.