Detaylar
Kim cevapladı?manci
Başarılı
Tam butceni belirt. Herkese gore orta bütçe ayni seviyede olmaz.
Belirtli bir bütçem yok.
- Makaleler
- 1
Keenetic modellerinden bütçenize göre olana bakabilirsiniz. Hopper AX 3000 tavsiye ederim, fiyatı 3500 lira.
Stok router yerine elinizdeki AC-750'yi kullanabilirsiniz. Yapmanız gereken PPPoE kullanıcı adı, şifresini girerek kurulum yapmak ve MAC klonlama kullanmak.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Merhaba, daha önceden ASUS AC750 kullanıyordum eve fiber gelince Türk Telekom'un verdiği modemi kullanmaya başladım ancak memnun değilim. Düşük - orta bütçe için üzmeyecek bir fiber modem arıyorum.
Hocam bu muthis modem, Türk Telekom 1000MBPS fiber internet ile kullanıyorum. Modemin ASUS tarafindan saglanan resmi yazilimiyla kabloluyla dahi 700Mbps ustunu gecemedim ben. Ancak Custom merlin Firmware kurduktan sonra modem bildiginiz ucusa gecti. O kadar iyi cekim mesafesine ve stabiliteye sahip ki aklin sasar. Kesinlikle oneririm. Zaten bu modem icin merlin Firmware ve fiber olarak kurulumu icin Recep abinin kanalinda rehberleri var cok kolay bir sekilde kurarsin.
Merhaba, daha önceden ASUS AC750 kullanıyordum eve fiber gelince Türk Telekom'un verdiği modemi kullanmaya başladım ancak memnun değilim. Düşük - orta bütçe için üzmeyecek bir fiber modem arıyorum.
Her türlü modem kirası ödersin onu baştan söyleyeyim, ben olsam yıl sonunu beklerdim o zaman TT kendi modemini kullanmayı herkese açacak.
manci
Başarılı
Modem kirası önemli değil zaten hiç bir şekilde bunu kullanmayı düşünmüyordum.Her türlü modem kirası ödersin onu baştan söyleyeyim, ben olsam yıl sonunu beklerdim o zaman TT kendi modemini kullanmayı herkese açacak.
Yeni konular
-
-
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi