1. Evet, kendi modeminizi kullanabiliyorsunuz çok rahat, kullanıcı adı ve şifrenizi bir temsilciyle konuşmanıza bile gerek kalmadan alabiliyorsunuz. Limit vb. yok.

2. Sizin adresinizde TurkNet, TT'nin altyapısını kiralık kullandığı için 100 Mbps ile sınırlı kalıyor. Eğer TurkNet'in kendi altyapısı GigaFiber adresinizde olsaydı, diğerleriyle kıyaslama yapmak bile mantıksız olurdu zaten.

3. Türk Telekom'un taahhütlü 1000 Mbps müşterisi olun. Fiber altyapıda hiçbir sorun yaşamazsınız. Hatta isterseniz başlangıçta 500 Mbps için başvuru yapın, kullanmaya başladığınızda yeterli gelmezse mobil uygulama üzerinden hızınızı 1000'e yükseltebiliyorsunuz. Değişgfhfggen tek şey aylık fatura oluyor.
alt yapı olmadan verdikleri 1000Mbps müşterisi olmak mümkün mü peki. Yoksa illa alt yapı olması mı gerekir. Bir de alt yapı gelmesi için ne yapmak gerekiyor. Yaşadığım apartman 5 katlı 5 daire bir dükkan var sadece buralardan imza alsam yeterli olur mu alt yapı için. Daireleri ve dükkanı dahil etsek 100 adet imza çıkar diye düşünüyorum. Yeterli olur mu acaba. Mahallenin esnafı vs de tanıdık olduğundan çok daha fazla imza toplarım diye düşünüyorum.

Altyapı olmadan verdikleri 1000 Mbps müşterisi olmak mümkün mü peki yoksa illa altyapı olması mı gerekir? Bir de altyapı gelmesi için ne yapmak gerekiyor? Yaşadığım apartman 5 katlı 5 daire bir dükkan var sadece buralardan imza alsam yeterli olur mu altyapı için? Daireleri ve dükkanı dahil etsek 100 adet imza çıkar diye düşünüyorum, yeterli olur mu acaba? Mahallenin esnafı vb. de tanıdık olduğundan çok daha fazla imza toplarım diye düşünüyorum.
Altyapı için ilçenizin Türk Telekom müdürlüğüne talep bırakabilirsiniz. İmza toplama olayına gelirsek maalesef Türkiye'de işler öyle yürümüyor, 100 imza da 1000 imza da toplasanız hiçbir önemi yok, kendi planları dahilinde hareket ediyorlar. Bunlarla her gün uğraşarak kendilerini sıkboğaz edip masrafları üstlenerek çektirebilirsiniz belki altyapıyı lakin bu bile kolay değil.

Altyapı için ilçenizin Türk Telekom müdürlüğüne talep bırakabilirsiniz. İmza toplama olayına gelirsek maalesef Türkiye'de işler öyle yürümüyor, 100 imza da 1000 imza da toplasanız hiçbir önemi yok, kendi planları dahilinde hareket ediyorlar. Bunlarla her gün uğraşarak kendilerini sıkboğaz edip masrafları üstlenerek çektirebilirsiniz belki altyapıyı lakin bu bile kolay değil.
dediğinizde haklısınız ben şansımı deneyip sormak istedim. Bu arada bizim sokakta TürkNet alt yapısını kullanan bir site var ve hemen yan tarafta o kadar gelip sokakta tek bir yere alt yapı sağlamları da çok saçma yani adamına göre muamele ne yazık bu ülkenin bir gerçeği. Keşke herkes dünya standartlarında internet kullansa. Ancak 10 sene de geçse 20 sene de geçse uzun vade de bile pek mümkün görünmüyor.

Hadi her şeyi geçtim ülkede bir afet olunca deprem gibi tüm hatlar çöküyor doğru dürüst internet erişimi bile olmuyor en azından buna bir çözüm bulsunlar. Alt yapıdan önce ülkenin en büyük sorunu da bu ne yazık ki. Kaderine bırakılmış bir toplum gibiyiz.