innuendo

Başarılı
Merhaba

Neredeyse 15 yıllık Türk Telekom kullanıcılığı sonrası taahhüt bitimi yeni kan olsun diye Nisan ayında TurkNet'e geçtik. Ama geçtiğimiz günden beri bulunduğum konum itibarıyla (İzmir-Selçuk) hiç memnun değilim. Zaten geçtiğimden beri gün içinde en az 1 kere, bazen 2 kere internet kopması yaşıyorduk kısa süreli. Son 1 haftadır da internet hızım 3-4 Mbit düşüyor, 10-15 dakika sonra ya da kapatıp açtığımda modemi düzeliyor. Destek talebi oluşturdum, Türk Telekom saha ekibi yönlendirdik vs. dediler, çözüldü dediler ama hala sorunu yaşıyorum. Üstelik geçer geçmez zam da yedik. Binamızda 3 yıldır Superonline fiber var.

Apartmandan 2 daire kullanıyor, sormak nasip olmadı hiç ama memnunlar sanırım ki değiştirmediler. TurkNet hizmetlerinden memnun kalmadığım için değiştirmek istiyorum. 4-5 sokak ilerimde TurkNet'in 1000 Mbps indirme, 50 Mbps upload fiberi var fakat daha buraya ne zaman gelir, hiçbir fikrim yok. Kablonet VDSL mi geçsem yoksa Türk Telekom'a mı dönmeliyim, Superonline fiber mi geçmeliyim, çok kararsızım.

Superonline herkes çok kötü diyor ama kimisi de fiberde önemsiz falan demiş, çok kararsız kaldım. Ayrıca Archer VR400 modem kullanıyorum, fibere geçsem sorun yaşamıyorum sanırım, değil mi, kullanabiliyorum?