Çözüldü FIFA 09 DirectX 9 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3

Arkadaşlar yukarıdaki hatayı alıyorum. FIFA 9 oynayacaktım maalesef DirectX 9 destekliyormuş. Ben de buradan DirectX 9 sürümünü indirdim ama kurulmuyor. Ne yapmam lazım?

Bu hata değil, zaten sisteminizde DirectX'in daha yeni veya eşdeğer bir sürümü olduğunu ve yeni bir kurulum yapmanıza gerek olmadığını söylüyor.
Hocam neden o zaman FIFA 9 girmeye çalışırken hata alıyorum DirectX 9 ile alakalı?

Windows özelliklerini aç veya kapata girip eski bileşenler > DirectPlay yazısını tikleyin. Olmazsa disk klasöründeki DirectX'i kurun.

@16055, önerisini uygulamadan önce bir de Windows özelliklerini aç veya kapat kısmından "DirectPlay"'i aktifleştirmeyi deneyin.

Başlat menüsü > Windows özelliklerini aç veya kapat > Eski bileşenler altından > DirectPlay özelliğini aktifleştirip sistemi yeniden başlatın.

Dediğinizi yaptım fakat şimdi de başka hata veriyor. Ne anlama geliyor bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…