Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yasarxx

Başarılı
Merhaba arkadaşlar FitGirl repack adlı siteden Uncharted indirmekteyim. Setup ekranında RAM'i 2 GB'a sınırlama, dillerin oldugu yerde DirectX C++ gibi tikler var. Bir arkadaşım bana bunları indirmememiz gerektiğini söyledi. İndirmeli miyiz indirmemeli miyiz? Çok güvenemedim ona. Şu an telefonda olduğum için o yerin fotoğrafını atamıyorum ama bilen arkadaşlar vardır mutlaka.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntı olmaz, sadece ihtiyacınız olan dili seçebilirsiniz. Zaten bu yüzden seçenek sunuyor size.

Çok teşekkür ederim. Oyun qBittorrent'ten 65 GB indi setup kısmında ise yükleme yaparken 130 GB daha ineceğini söylüyor. O 130 GB indiği zaman Torrent'ten inen 65 GB siliyor muyuz? Çünkü toplam 195 GB civarında oluyor. Oyunun kendisi zaten Steam'de 130 GB civarında.

Çok teşekkür ederim. Oyun qBittorrent'ten 65 GB indi setup kısmında ise yükleme yaparken 130 GB daha ineceğini söylüyor. O 130 GB indiği zaman Torrent'ten inen 65 GB siliyor muyuz? Çünkü toplam 195 GB civarında oluyor. Oyunun kendisi zaten Steam'de 130 GB civarında.
Oyun sıkıntısız kurulduktan sonra, Torrent'ten inen dosyayı silebilirsin.

O 65GB paketlenmiş halidir 130GB'ın kurulumda 130 GB kurup kurulumla işiniz bittiğinde silebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör: