Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

22809

Deneyimli
Makaleler
3
FitGirl Repack yaklaşık 25 dakikadır %42.7'de takılı kaldı.

İşlemci: Ryzen 3 1200
RAM: 16 GB DDR4 3200 MHz

Ekran Alıntısı.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
@Michael MYERS Hocam durum şu anda böyle. Konu onaylanmadan önce kurulumu iptal edip yeniden başlattım. Tiki işaretlemedim. Sizce bekleyeyim mi yoksa yeniden başlatayım mı?
Tiki işaretlemezseniz yine takılacak. Bu repackleri dağıtan fitgirl olsun, bunlardan alıp kendisi dağıtan siteler olsun hep uyarısını geçerler o tikin.

FitGirl mi kaldı? Çok hantal, kurulumda çok sıkıntı yapabiliyor. Elamigos gibi dağıtımları deneyin.
Sıkıştırma algoritması çok iyi. 3 GB dosya indirdim. Repacklenince 28 GB olacak. o kadar güzel sıkıştırıyor. Bu yüzden yavaş.

Tiki işaretlemezseniz yine takılacak. Bu repackleri dağıtan fitgirl olsun, bunlardan alıp kendisi dağıtan siteler olsun hep uyarısını geçerler o tikin.
Şimdi tiki işaretleyip kurulumu yeniden başlatıyorum.

Sıkıştırma algoritması çok iyi. 3 GB dosya indirdim. Repacklenince 28 GB olacak. o kadar güzel sıkıştırıyor. Bu yüzden yavaş.
İnterneti kısıtlı olanlar veya yavaş olanlar için birebir. Ama internetiniz hızlıysa sisteme yük bindirmeye gerek yok.

Yine %42.7'de takılı kaldı. Orada tiki işaretledim. Diske veri yazılmıyor ne yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.webp
    Ekran Alıntısı.webp
    45 KB · Görüntüleme: 47
Bekleyin hocam, o uyarı boşuna vermiyorlar. İşlemciniz biraz kötü, açarken acılar içinde kalmıştır. Neyse, sorunu çözülmesine sevindim.