Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Kurulumu iptal et, onu tikleyip tekrar başlat. Şu an boşuna beklersin. Kurulduğu yerde dosya kalırsa onları da sil kurulumdan önce.
Tiki işaretlemezseniz yine takılacak. Bu repackleri dağıtan fitgirl olsun, bunlardan alıp kendisi dağıtan siteler olsun hep uyarısını geçerler o tikin.@Michael MYERS Hocam durum şu anda böyle. Konu onaylanmadan önce kurulumu iptal edip yeniden başlattım. Tiki işaretlemedim. Sizce bekleyeyim mi yoksa yeniden başlatayım mı?
Sıkıştırma algoritması çok iyi. 3 GB dosya indirdim. Repacklenince 28 GB olacak. o kadar güzel sıkıştırıyor. Bu yüzden yavaş.FitGirl mi kaldı? Çok hantal, kurulumda çok sıkıntı yapabiliyor. Elamigos gibi dağıtımları deneyin.
Şimdi tiki işaretleyip kurulumu yeniden başlatıyorum.Tiki işaretlemezseniz yine takılacak. Bu repackleri dağıtan fitgirl olsun, bunlardan alıp kendisi dağıtan siteler olsun hep uyarısını geçerler o tikin.
İnterneti kısıtlı olanlar veya yavaş olanlar için birebir. Ama internetiniz hızlıysa sisteme yük bindirmeye gerek yok.Sıkıştırma algoritması çok iyi. 3 GB dosya indirdim. Repacklenince 28 GB olacak. o kadar güzel sıkıştırıyor. Bu yüzden yavaş.
Xbox 360E
Üstün
Bekle hocam, 50Dk'ya. Belli ki uzun sürecek gibi.Yine %42.7'de takılı kaldı. Orada tiki işaretledim. Diske veri yazılmıyor ne yapmalıyım?
Kenichi
Uzman
Direkt gog sürüm çekinsene. Ne crack derdi ne bir şey, dümdüz kur oyna.FitGirl mi kaldı? Çok hantal, kurulumda çok sıkıntı yapabiliyor. Elamigos gibi dağıtımları deneyin.
Direkt GOG sürüm çekinsene. Ne crack derdi ne bir şey, dümdüz kur oyna.
Güncelleme geldiğinde Update paketleri sunuyor adamlar. GOG bu konuda kötü. Bazen oyunu baştan indirmek gerekebiliyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet