Fitgirl Repack setup yüklenmiyor

itgoeslike

Uzman
1743782684602.webp

Böyle %0'da kalıyor, 20 dakika beklesem de yüklenmiyor. Başka oyunda denedim onda da %0.4 falan oldu yine dondu. Niye böyle oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diskte yeterli alan var mı?

Nefret ediyorum bu çöp repack dağıtımlardan. Scene dağıtımları varken Repack ile uğraşmak, çöplükte cebelleşmektir.
Oyun 11 GB civarı. Diskte boş alan 35 GB.

@Abby Anderson

Nefret ediyorum bu çöp repack dağıtımlardan. Scene dağıtımları varken Repack ile uğraşmak, çöplükte cebelleşmektir.
Bu arada aynı oyun crack sitesinde de var repack olmadan fakat indirme hızı yavaş. Torrent ile indirmeyi de bulamadım o sitede. Dediğim repack olmayan sitede yani. Crack sitesi ise steamrip isimli site.

Yükleyeceğin oyunun boyutuna bağlı olabilir. Yüklediğin dosyanın boyutuyla oyunun boyutu aynı olmaz. Özellikle Fitgirl. Fena bir sıkıştırma yöntemi kullanıyor. Bir de eğer HDD kullanıyorsan çok bekletir.
SSD kullanıyorum. Oyunun repacki 5 GB falan, normal oyun 11-12 GB civarında.

2 oyunda denedim böyle hata verdi, birince %0.04 de kaldı dediğim gibi. Başka oyun denedim sabah o inmişti.

Nefret ediyorum bu çöp repack dağıtımlardan. Scene dağıtımları varken repack ile uğraşmak, çöplükte cebelleşmektir.

Repack indirmek bir tercihtir.
İnternet bağlantın yavaş ise bir oyunu çok daha hızlı indirmeni sağlar.
Bu gibi durumlar diskte yer kalmadığında veya HDD'ye kurulmaya çalıştığında gerçekleşir. İşlemcinin kötü olması da bu durumla sonuçlanabilir.
9 GB'ı 7 GB'a düşürmüş sadece FitGirl.
Genelde FitGirl agresif sıkıştırma kullandığı için oluyor. Başka repacker grupları da var.

Ayrıca sıkıştırılmamış da indirebilirdin.

Çalıştırdan %temp% ve temp yazıp içidekileri sil ve yeniden başlat bilgisayarı.

Son olarak gerçek scene setupları tak diye bulamazsın. En azından güvenilir kaynaklardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Repack indirmek bir tercihtir.
İnternet bağlantın yavaş ise bir oyunu çok daha hızlı indirmeni sağlar.
Bu gibi durumlar diskte yer kalmadığında veya HDD'ye kurulmaya çalıştığında gerçekleşir. İşlemcinin kötü olması da bu durumla sonuçlanabilir.
9 gbı 7 gba düşürmüş sadece FitGirl.
Genelde FitGirl agresif sıkıştırma kullandığı için oluyor. Başka repacker grupları da var.

Ayrıca sıkıştırılmış da indirebilirdin.

Çalıştırdan %temp% ve temp yazıp klasörleri sil ve yeniden başlat bilgisayarı.

Son olarak gerçek scene setupları tak diye bulamazsın. En azından güvenilir kaynaklardan.
Dediğim gibi internetim yavaş değil 1 gbit fiber var. Ama buna rağmen steamrip adlı siteden MegaDB aracılığıyla indirme yaptığımda çok yavaş iniyor. Örnek:

1743785306824.webp

Bende repack indirmekten çok memnun değilim.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt