cemkaraca 53

Üstün
1743782684602.webp

Böyle %0'da kalıyor, 20 dakika beklesem de yüklenmiyor. Başka oyunda denedim onda da %0.4 falan oldu yine dondu. Niye böyle oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye, FitGirl çok ağır bir sıkıştırma algoritması kullanıyor ve yavaş kurulmasının yanında bazen sorunlar çıkartıyor. Güvenilir bir repacker, zararlı yazılım falan yok dağıtımlarında ama işte, sorunlu biraz. DODI dediğiniz gibi daha hafif sıkıştırıyor ve kurulumları daha hızlı ve sorunsuz geçiyor FitGirl'e göre. DODI'nin de sitesi FitGirl gibi ".site" ile bitiyor. Ayrıca Direct Play seçeneği sunuyor bazı oyunlarda. Direkt SteamRIP gibi, tek fark tarayıcıdan değil Torrent'ten indiriyorsunuz.

@Silinen üye, FitGirl çok ağır bir sıkıştırma algoritması kullanıyor ve yavaş kurulmasının yanında bazen sorunlar çıkartıyor. Güvenilir bir repacker, zararlı yazılım falan yok dağıtımlarında ama işte, sorunlu biraz. DODI dediğiniz gibi daha hafif sıkıştırıyor ve kurulumları daha hızlı ve sorunsuz geçiyor FitGirl'e göre. DODI'nin de sitesi FitGirl gibi ".site" ile bitiyor. Ayrıca Direct Play seçeneği sunuyor bazı oyunlarda. Direkt SteamRIP gibi, tek fark tarayıcıdan değil Torrent'ten indiriyorsunuz.
Hocam bildiğim kadarıyla Fitgirl gibi repack sitelerinde de tarayıcı ile direkt indirme imkanı var ama sanırım indirme hızı çok yavaş olur. Siz hiç Fitgirl veya DODI ile indirme yaptınız mı? Böyle bir sorun başınıza gelmiş miydi? Açıksası Torrennt kullandım, qtorrent de kullandım Fitgirl için hızlı iniyor Torrent de ama kurma aşaması uzun sürüyor. Steamrip direct link olduğu için kurulum falan gerektirmiyor değil mi?

Site linki vermek yasak mı bilmiyorum ama mor bir tane hayalet var logosunda site .com ile bitiyor. Zaten megathread listelerinden direkt tıklayıp açtım siteyi. Kendim aratmadım yani. Bu arada teşekkür ediyorum herkese. Konuyu güncellemek istiyorum oyun inince. Yarım saat sonra görüşmek üzere.
Steamrip?
Ayrıca IDM crack var megathreadlara bak.
Jdownloader 2 daha iyi hem ücretsiz.

Hocam bildiğim kadarıyla FitGirl gibi repack sitelerinde de tarayıcı ile direkt indirme imkanı var ama sanırım indirme hızı çok yavaş olur. Siz hiç FitGirl veya dodı ile indirme yaptınız mı? Böyle bir sorun başınıza gelmiş miydi? Açıksası torrennt kullandım, qTorrent de kullandım FitGirl için hızlı iniyor Torrent de ama kurma aşaması uzun sürüyor. Steamrip Direct link olduğu için kurulum falan gerektirmiyor değil mi?
Torrent'te seed olayı var sen başkalarından dosyayı alıyorsun. %100 olduktan sonra seed yapıyorsun. (başkalarına dosyayı paylaşıyorsun)
Herkes dosyayı indirip silerse tabii ki hız o şekil olur.
%100 olduktan sonra indirmeyi bırakır upload hızı yükselir oradaki oran paylaşma oranı 1 olduğunda 1 kopya paylaşmış olursun.

Steamrip?
Ayrıca IDM crack var megathreadlara bak.
Jdownloader 2 daha iyi hem ücretsiz.

Torrent'te seed olayı var sen başkalarından dosyayı alıyorsun. %100 olduktan sonra seed yapıyorsun. (başkalarına dosyayı paylaşıyorsun)
Herkes dosyayı indirip silerse tabii ki hız o şekil olur.
%100 olduktan sonra indirmeyi bırakır upload hızı yükselir oradaki oran paylaşma oranı 1 olduğunda 1 kopya paylaşmış olursun.
Torrent de dosyayı indirmekte bir sorun yok konuyu açtığım olayda bir sorun var yani Fitgirl kurulumunda. Bu arada steamrip deyince neden soru işareti koydunuz sonuna? Megathreadlarda Steamrip ismi geçiyordu.

Torrent de dosyayı indirmekte bir sorun yok konuyu açtığım olayda bir sorun var yani FitGirl kurulumunda. Bu arada steamrip deyince neden soru işareti koydunuz sonuna? Megathreadlarda steamrip ismi geçiyordu.
Biliyorum sorun yok ama Torrent'in çalışma mantığı bu sen seed etmez isen çok kötü çalışır. Her dosyayı en az bir ay seed yapman lazım.

Logosunu tarif etmişsin ismini yazmamışsın. Farklı site ise bilemem de. İsmi steamrip. Gerçekte Steam'ı öldürmüyor.

Biliyorum sorun yok ama Torrent'in çalışma mantığı bu sen seed etmez isen çok kötü çalışır. Her dosyayı en az bir ay seed yapman lazım.

Logosunu tarif etmişsin ismini yazmamışsın. Farklı site ise bilemem de. İsmi steamrip. Gerçekte Steam'ı öldürmüyor.
ismi steamrip.com

1743790778527.webp

@Hermione Jean Granger Exe'yi başlatmaya çalıştığımda böyle hata veriyor bakar mısınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye, Visual C++ kurulmamış olabilir. Hepsi bir arada paket vardı, atayım onu kurmayı deneyin eğer daha önce kurmadıysanız.

"install_all.bat" dosyasını açarsanız sıra sıra hepsini kurmaya başlar. Eğer zaten kurulmuşsa hiçbir şey olmaz, zaten kurulmuş bu falan deyip bir işlem yapmaz. Siz deneyin yine de.

Aynı zamanda DirectX de kurulmamış olabilir, onu da deneyin.

Kurulum esnasında "Install bing bar" gibi bir seçenek çıkacak, onu kapatın mutlaka. Yanında reklam yazılımı olarak kurmak istiyor onu.

Bunun dışında CMD'yi yönetici olarak çalıştırarak "sfc /scannow" komutunu girmeyi deneyin.

En son her şeyi yaptıktan sonra çalıştırma dosyasına (exe) sağ tıklayıp özellikler deyin, uyumluluk kısmında "Bu programı yönetici olarak çalıştır" seçeneğini açarak uygula deyin. Ve bu şekilde deneyin. Belki de yanlış exe'yi açmaya çalışıyorsunuzdur. Dosya konumunu SS atar mısınız bana?

@Silinen üye, FitGirl'ün tarayıcıdan indirme seçeneği var ancak onda da kurulum yapmak zorundasınız. Benim dediğim DODI'de olan "Direct Play" özelliğinde indirince hiç kurulum olmadan direkt oyuna girebiliyorsunuz. Portable yani. Direkt dosya konumunu indiriyor. Ama bu dosya konumu tarayıcıdan değil, Torrent ile indiriliyor.

@Silinen üye, Visual C++ kurulmamış olabilir. Hepsi bir arada paket vardı, atayım onu kurmayı deneyin eğer daha önce kurmadıysanız.

"install_all.bat" dosyasını açarsanız sıra sıra hepsini kurmaya başlar. Eğer zaten kurulmuşsa hiçbir şey olmaz, zaten kurulmuş bu falan deyip bir işlem yapmaz. Siz deneyin yine de.

Aynı zamanda DirectX de kurulmamış olabilir, onu da deneyin.

Kurulum esnasında "Install bing bar" gibi bir seçenek çıkacak, onu kapatın mutlaka. Yanında reklam yazılımı olarak kurmak istiyor onu.

Bunun dışında CMD'yi yönetici olarak çalıştırarak "sfc /scannow" komutunu girmeyi deneyin.

En son her şeyi yaptıktan sonra çalıştırma dosyasına (exe) sağ tıklayıp özellikler deyin, uyumluluk kısmında "Bu programı yönetici olarak çalıştır" seçeneğini açarak uygula deyin. Ve bu şekilde deneyin. Belki de yanlış exe'yi açmaya çalışıyorsunuzdur. Dosya konumunu SS atar mısınız bana?

@Silinen üye, FitGirl'ün tarayıcıdan indirme seçeneği var ancak onda da kurulum yapmak zorundasınız. Benim dediğim DODI'de olan "Direct Play" özelliğinde indirince hiç kurulum olmadan direkt oyuna girebiliyorsunuz. Portable yani. Direkt dosya konumunu indiriyor. Ama bu dosya konumu tarayıcıdan değil, Torrent ile indiriliyor.
Ekran görüntüsü 2025-04-04 213650.webp

Bu dosyanın içindeki Mortal Kombat isimli dosyayı açıyorum ve burası çıkıyor:

1743791880635.webp

Dediğiniz şeyleri bir deneyeyim bakalım.