Menace

Becerikli
1754475116354.webp

FitGirl güvenilir olduğu için FitGirl’den Marvel's Spider-Man 2 indirmek istiyorum. Ancak bu oyunun ilk sürümü DLSS 4 ve MFG kullanacağım için 22 Mayıs’ta çıkan Patch 10 güncellemesi gelmiş versiyonu bana lazım. Ancak o sürümle full oyunu göremedim.

IGG-Games’in yaptığı güncelleme dosyasını gördüm. Bu güncellemeyi yüklesem, oyunun son sürümünü oynayabilir miyim?

1754475239999.webp

Yoksa direkt oyunu IGGGames’ten indirip, ondan sonra sadece en son güncellemeyi yüklesem olur mu?

Dosya Ekleri

• 1754477027899.webp
    1754477027899.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 55
Eki Görüntüle 170594

Hocam ilk olarak üstteki yeşilden oyunu indireceğim daha sonra aşağıdaki dosyayımı indirip kuracağım değil mi?

Elamigos'u deniyorsanız bu sahte site. İsterseniz Steamrip'ten indirin. Hiç uğraşmayın.
Steamrip içinse sonu .com ile bitiyor.
200 gibi boş alana ihtiyacınız var. Hem RAR dosyası hem de RAR'ın çıkarılmışı için. Oyun çalışıyorsa Rar'ın kendisini silersiniz.

Bu mesajı yazmadan 2 dakika önce öğrendiğiniz şeyi nasıl unutuverdiniz?

V1.520 sürümü patch 10'un yayınlanma tarihinden 3 gün sınra çıkmış ıgggameste sizin bahsettiğinz sürüm patch 10 değil herhalde ondan sonraki küçük bir değişiklik güncellemesi.

Elamigos'u deniyorsanız bu sahte site. İsterseniz Steamrip'ten indirin. Hiç uğraşmayın.
Steamrip içinse sonu .com ile bitiyor.
200 gibi boş alana ihtiyacınız var. Hem RAR dosyası hem de RAR'ın çıkarılmışı için. Oyun çalışıyorsa RAR'ın kendisini silersiniz.

1754478609773.webp

Bu orijinal steamripmi hocam?

Teşekkürler hocam yardımların için.

@Menace, Evet. Çeşitli güvenilir megathread'lerde de bulunuyor. Yeterki uBlock Origin gibi bir içerik engelleyici kullanın da sorun kalmasın.
ublock orgin lite kullanıyorum ama kullanmazsam ne gibi bir sorun çıkar anlamadım

Evet indirdim, güvenilir. Subredditler öneriyor. Ancak ben elamigos dağıtımını tercih ederim.

1754682350055.webp

Hangisi ile indireceğim hocam qbit Torrent kullanıyorum.

Son düzenleme: