cemkaraca 53

Üstün
1743782684602.webp

Böyle %0'da kalıyor, 20 dakika beklesem de yüklenmiyor. Başka oyunda denedim onda da %0.4 falan oldu yine dondu. Niye böyle oluyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğim gibi internetim yavaş değil 1 gbit fiber var. Ama buna rağmen steamrip adlı siteden MegaDB aracılığıyla indirme yaptığımda çok yavaş iniyor. Örnek:

Eki Görüntüle 137911

Bende repack indirmekten çok memnun değilim.
Zaten internetin yavaş değil. Repack indirmek mantıksız kalıyor. Steamrip sitesinde megadb indiricisinin altında bir uyarı var.

How to Increase Download Speed?

Users can increase their download speed by using either Internet Download Manager or Free Download Manager. Browsers downloads may not provide the full original speed.

Daha çokça güvenilir site var.
r/piratedgames r/piracy r/FREEMEDIAHECKYEAH bu grupların megathread karına bak.

Zaten internetin yavaş değil. Repack indirmek mantıksız kalıyor. Steamrip sitesinde megadb indiricisinin altında bir uyarı var.

How to Increase Download Speed?

Users can increase their download speed by using either Internet Download Manager or Free Download Manager. Browsers downloads may not provide the full original speed.

Daha çokça güvenilir site var.
r/piratedgames r/piracy r/FREEMEDIAHECKYEAH bu grupların megathread karına bak.
Evet o megathreadlara baktığımda steamrip yazıyordu bende güvenip ordan indirmeyi denedim ama altında ki uyarıyı görmemiştim. Bi onla deneyeyim bakalım.

Açıkçası sorunu neden yaşadığınızı anlamadım maalesef. Tek denilebilecek şey yeterli depolama alanının olmamasıydı ancak o da var mış. SteamRIP'ten yavaş oluyor demişsiniz. Düz indirmeyi değil de Internet Download Manager ile indirmeyi deneyin. Multi Connection özelliği sayesinde bayağı bir hızlandırdığı söyleniyor indirmeyi. Kendim kullanmadım ama birçok kullanıcı yorumu bu yönde.

Normalde ücretli bir yazılım ancak 30 gün ücretsiz deneme sürümü var.

@Silinen üye, Doğru siteden indirdiyseniz virüs çıkmaz hocam. Orası güvenilir bir pre-installed sitesi. Megathread üzerinde de bulunuyor. Kendim de kullandım ve sorun yaşamadım.
Site linki vermek yasak mı bilmiyorum ama mor bir tane hayalet var logosunda site .com ile bitiyor. Zaten megathread listelerinden direkt tıklayıp açtım siteyi. Kendim aratmadım yani. Bu arada teşekkür ediyorum herkese. Konuyu güncellemek istiyorum oyun inince. Yarım saat sonra görüşmek üzere.