Benzer konular
- Çözüldü
- Soru
Zaten internetin yavaş değil. Repack indirmek mantıksız kalıyor. Steamrip sitesinde megadb indiricisinin altında bir uyarı var.Dediğim gibi internetim yavaş değil 1 gbit fiber var. Ama buna rağmen steamrip adlı siteden MegaDB aracılığıyla indirme yaptığımda çok yavaş iniyor. Örnek:
Eki Görüntüle 137911
Bende repack indirmekten çok memnun değilim.
Evet o megathreadlara baktığımda steamrip yazıyordu bende güvenip ordan indirmeyi denedim ama altında ki uyarıyı görmemiştim. Bi onla deneyeyim bakalım.Zaten internetin yavaş değil. Repack indirmek mantıksız kalıyor. Steamrip sitesinde megadb indiricisinin altında bir uyarı var.
How to Increase Download Speed?
Users can increase their download speed by using either Internet Download Manager or Free Download Manager. Browsers downloads may not provide the full original speed.
Daha çokça güvenilir site var.
r/piratedgames r/piracy r/FREEMEDIAHECKYEAH bu grupların megathread karına bak.
Site linki vermek yasak mı bilmiyorum ama mor bir tane hayalet var logosunda site .com ile bitiyor. Zaten megathread listelerinden direkt tıklayıp açtım siteyi. Kendim aratmadım yani. Bu arada teşekkür ediyorum herkese. Konuyu güncellemek istiyorum oyun inince. Yarım saat sonra görüşmek üzere.@Silinen üye, Doğru siteden indirdiyseniz virüs çıkmaz hocam. Orası güvenilir bir pre-installed sitesi. Megathread üzerinde de bulunuyor. Kendim de kullandım ve sorun yaşamadım.
Evet hocam sağ olun bu arada ilk kez crack oyun indiriyorum. Herkes fitgirl önerdi diye oradan indireyim dedim ama az GB lı oyunlarda bile çok yavaş kuruyor. Belki DODI Repack daha hızlıdır öyle diyorlar, bilmiyorum.@Silinen üye, tamam, doğru yerden indirmişsin hocam.