Menace

Becerikli
1754475116354.webp

FitGirl güvenilir olduğu için FitGirl’den Marvel's Spider-Man 2 indirmek istiyorum. Ancak bu oyunun ilk sürümü DLSS 4 ve MFG kullanacağım için 22 Mayıs’ta çıkan Patch 10 güncellemesi gelmiş versiyonu bana lazım. Ancak o sürümle full oyunu göremedim.

IGG-Games’in yaptığı güncelleme dosyasını gördüm. Bu güncellemeyi yüklesem, oyunun son sürümünü oynayabilir miyim?

1754475239999.webp

Yoksa direkt oyunu IGGGames’ten indirip, ondan sonra sadece en son güncellemeyi yüklesem olur mu?

Oyunun güncel sürümünü indirip son yamanın ayrı olarak eklenmesi teknik olarak işe yarayabilir. Ancak farklı kaynaklar karıştırılırsa uyumsuzluk çıkabilir. IGGGames sürümü + IGG patch genellikle uyumludur. Eğer IGG sürümünü indirip yine IGG patch’i uygularsan, büyük ihtimalle sorun yaşamazsın. DLSS 4 ve MFG desteğini de bu şekilde kullanabilirsin.

Neden 1.526.0.0 sürümünü (patch 10 hotfix) kurmuyorsunuz?

Direk o versiyonunun olduğu Full sürümü bulamadım hocam.

Oyunun güncel sürümünü indirip son yamanın ayrı olarak eklenmesi teknik olarak işe yarayabilir. Ancak farklı kaynaklar karıştırılırsa uyumsuzluk çıkabilir. Igggames sürümü + ıgg patch genellikle uyumludur. Eğer ıgg sürümünü indirip yine ıgg Patch'i uygularsan, büyük ihtimalle sorun yaşamazsın. DLSS 4 ve MFG desteğini de bu şekilde kullanabilirsin.

Peki hocam önceden çıkan güncellemeleri indirmem gerekir mi yoksa en son sürümünü kursam yeter mi?