Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
FitGirl üzerinden oyun indirmeyi denedim fakat torrent'i upload eden kişi az olduğundan çok yavaş iniyordu. Bende torrent olmayan linklerden indireyim dedim ama yaklaşık 100 part var. Bu partların hepsini aynı anda tek bir indirme işlemi gibi indirebilmemi sağlayacak bir yöntem veya yazılım var mıdır? Linkler böyle.

Çözüm
FitGirl üzerinden oyun indirmeyi denedim fakat torrent'i upload eden kişi az olduğundan çok yavaş iniyordu. Bende torrent olmayan linklerden indireyim dedim ama yaklaşık 100 part var. Bu partların hepsini aynı anda tek bir indirme işlemi gibi indirebilmemi sağlayacak bir yöntem veya yazılım var mıdır? Linkler böyle.
CTRL+C >> JDownloader2 >> CTRL+V >> İndir.
En alttan bunları da indirmeyi unutma.
1745139913856.webp

Direkt "magnet" linkine tıklayın. Bilgisayarınızda qBittorrent gibi bir Torrent istemcisi varsa açılacaktır ve indirmeye başlayacaktır.
Torrent değil partlı dosya hocam.
Normalde bunu yapmak bir sorun çıkartmıyor aslında. Ben qBittorrent'te hangi dosyalar indirilsin diye sorarken dil dosyalarını ve ek içeriklerin tikini tamamen kaldırıyorum. Kurulumda da direkt soluk gözüküyor böyle yapınca istesen de açamıyorsun. Ama bu tarz bir probleme yol açmıyor normalde. Arkadaş nedense sıkıntı yaşamış, demek ki bu oyuna özel bir problem var.
1764097320683.webp

Direkt magnet yazana mı tıklıyoruz ?